Nomads: Δύσκολες στιγμές για τους παίκτες - Η λιποθυμία που τους τρόμαξε!
Οι παίκτες του Nomads έχουν μπει για τα καλά στο πνεύμα των αγωνισμάτων!

Στο Nomads βλέπουμε τους παίκτες να προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τα αγωνίσματα.

Οι Λεμούριοι και οι Κροκόδειλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει την Κυριακή, καθώς ο Σάββας Πούμπουρας τους είχε ανακοινώσει πριν από κάποιες μέρες πως την επόμενη Κυριακή στη live αρένα θα γίνει η ένωση των ομάδων. Θα δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από δέκα παίκτες. Τα δέκα άτομα θα επιλεχθούν με βάση  τη δύναμη, την αθλητικότητα,  το ψυχικό σθένος, και θα είναι αυτοί που λειτουργούν καλύτερα στο απρόβλεπτο, που διαχειρίζονται άμεσα καταστάσεις. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως το Nomads θα τελειώσει για τους υπόλοιπους.

Οι δυο ομάδες του Nomads αγωνίστηκαν με σκοπό να κερδίσουν την επικράτεια αλλά είχαμε και εκεί κάποιες ανατροπές. Η παίκτρια, Κάτια Τσόβγκαν, λιποθύμησε, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της. H παίκτρια μεταφέρθηκε άμεσα εκτός αγωνιστικού χώρου όπου οι γιατροί φρόντισαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες ενώ είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έσπευσε να βοηθήσει τον συμπαίκτη της, Αλέξανδρο Σίαρς, όταν μπήκε λάσπη στο μάτι του και δεν μπορούσε να δει.

Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους παίκτες λίγο πριν το αγώνισμα, πως η Μαριάννα Καμαρωτάκη δε θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς ανέβασε πυρετό και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών, για να τη βοηθήσουν να ανακάμψει από την αδιαθεσία της.

Δες τα σχετικά βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Nomads: Και όμως! Δεν είχαμε μια αποχώρηση αλλά… τρεις! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
90'
2 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;