Φοιτητικό σπίτι: Πώς μπορείς να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε ρομαντικό χώρο;
Συγκεντρώσαμε κάποιες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι που ίσως σου ταιριάζουν!

Το φοιτητικό σπίτι έχει έναν πολύ σημαντικό χώρο στον οποίον πρέπει να δώσουμε βάση και δεν είναι άλλος από το υπνοδωμάτιο μας.

Λίγος ρομαντισμός χρειάζεται στο φοιτητικό σπίτι, και γιατί να μην υπάρχει στο δωμάτιο σου;

Αυτές είναι κάποιες ιδέες για να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε ρομαντικό χώρο!

1.Βάλε κεριά.

Γενικά, τα κεριά χρησιμοποιούνται για ηρεμία και χαλάρωση. Μπορείς να βρεις διαφόρων ειδών κεριά, στα χρώματα που σου αρέσουν και να τα τοποθετήσεις σε διάφορα σημεία του δωματίου σου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη σε πάρει ο ύπνος ενώ είναι αναμμένα, γιατί μπορεί να έχουμε κανένα ατύχημα.

2.Χρησιμοποίησε πλούσια υφάσματα.

Με λίγα λόγια, βαριά υφάσματα! Συνήθως, τα χρώματα των υφασμάτων για να δημιουργήσεις μια ρομαντική διάθεση στη διακόσμηση σου είναι ροζ, λευκά, και γενικά παστέλ.

3.Πολλά μαξιλάρια.

Υπάρχουν πολλές μαξιλαροθήκες με ρομαντικές φράσεις τυπωμένες πάνω, σε διάφορους χρωματικούς τόνους. Φρόντισε να είναι πολλά και μεγάλα. Τα μαξιλάρια δίνουν ένα cozy συναίσθημα στο χώρο σου και είναι ιδανικά για όσους θέλουν να δείξουν πως ο χώρους τους είναι «γεμάτος».

4.Κρέμασε υφάσματα πάνω από το κρεβάτι σου.

Θα σου θυμίσει… κουνουπιέρα αλλά θα πάρεις τη ρομαντική νότα που θέλεις. Πολλοί, παίρνουν υφάσματα και τα κρεμούν πάνω από το κρεβάτι τους με γάντζους που καρφώνονται στο ταβάνι, ή επιλέγουν ένα κρεβάτι που έχει «ουρανό.

5.Ένα γοητευτικό κεφαλάρι.

Πολλά κρεβάτια διαθέτουν κεφαλάρι, αλλά είναι συνήθως απλά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ντύσεις το ήδη υπάρχουν κεφαλάρι με λευκό δέρμα ή ύφασμα της επιλογής σου ή αν δεν έχει κεφαλάρι το κρεβάτι σου, μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι ξύλο κι να το ντύσει.

6.Πολυέλαιος.

Καλά, δε θα πάρεις έναν πολυέλαιο με κρύσταλλα και διαμάντια. Στην αγορά υπάρχουν μικροί και εξαιρετικά οικονομικοί πολυέλαιοι, φτιαγμένοι από πλέξι-γκλας και άλλα υλικά που θα δέσουν τέλεια με τη ρομαντική διάθεση που θέλεις να φέρεις στο δωμάτιο σου.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 5 συμβουλές για να μετατραπεί σε vintage παράδεισο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
7'
4 - 4
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
  
  
 1