Φοιτητική ζωή: 5 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία
Στη φοιτητική ζωή θα ανακαλύψεις πως δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύεις πολλά!

Η φοιτητική ζωή δεν είναι αυτή που θα σε μυήσει στο ακριβό lifestyle, αλλά θα σε διδάξει πως να κάνεις οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής θα μάθεις να κάνεις αποταμίευση γιατί δε θα είναι λίγες εκείνες οι φορές που δε θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που έχεις σκεφτείς γιατί θα έχεις προτεραιότητες σε άλλα κομμάτια όπως το ενοίκιο, τους λογαριασμούς και τα σχετικά. Όμως, αυτό δε σημαίνει πως δε θα διασκεδάσεις.

Αυτές είναι κάποιες λύσεις για να κάνεις οικονομία:

1.Μην παίρνεις καφέ από έξω και προσπάθησε να μην αγοράζεις γενικά φαγητό από έξω. Αντίθετα, πάρε ένα καλό θερμό, φτιάξε καφέ στο σπίτι και πάρτο μαζί σου στη σχολή. Σιγά, σιγά θα δεις πως μαζεύονται τα χρήματα.

2.Ξεκίνα να μαγειρεύεις στο σπίτι και δημιούργησε φαγητά που έχουν διάρκεια. Αντί να μαγειρεύεις καθημερινά διαφορετικό φαγητό, μπορείς να δοκιμάσεις φαγητά όπως τα γεμιστά, τον μουσακά, και άλλα που είναι ιδανικά για να τα φας 2 μέρες σερί. Απλώς θέλουν ζέσταμα.

3.Αντί να δώσεις χρήματα στο γυμναστήριο, ξεκίνα περπάτημα στην περιοχή σου. Είναι μια καλή συνήθεια που μπορείς να αναπτύξεις και παίρνεις και καθαρό αέρα.

4.Κάνε τις αγορές σου σε vintage μαγαζιά ή second-hand καταστήματα. Θα βρεις πολύ οικονομικά κομμάτια και θα είναι τελείως μοναδικά. Με λίγα λόγια, οικονομικό στιλ. Όλοι θα σε ρωτούν από που πήρες τι και από μέσα σου θα γελάς.

5.Η διασκέδαση σου δεν χρειάζεται να είναι ακριβή! Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που κάνουν ειδικές τιμές για φοιτητές και επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πάσο σου για διάφορες εκδηλώσεις, μουσεία και γκαλερί. Τσέκαρε τις προσφορές και κυνήγησε τες.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στο εξωτερικό: 5 τρόποι για να καταπολεμήσεις τη μοναξιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;