Aυτή είναι η χειρότερη ατάκα χωρισμού που μπορεί να ακούσει κάποιος!
Καλό είναι να την αποφεύγετε!

Πολλές είναι οι σχέσεις που φτάνουν στο τέλος τους και όλοι όσοι αποφασίζουν να πουν «αντίο» στο ταίρι τους ψάχνουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποδεσμευτούν από την κατάσταση αλλά και από τη δύσκολη θέση.

Οι άνδρες (και πολλές γυναίκες, θέλω να σου πως σε αυτό το σημείο!) κάνουν ένα μεγάλο λάθος όταν θέλουν να χωρίσουν. Χρησιμοποιούν μια ατάκα που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει από μόνη της ταινίας και να ακούγεται συνεχώς. Αυτή η ατάκα, πλέον, έχει γίνει passe και θα είναι καλό να μην τη χρησιμοποιούμε γιατί, πλέον, δεν την πιστεύει κανείς.

Η ατάκα-κόλαφος που πολλοί έχουν πει, αλλά λίγοι εννοούν είναι: «Δε φταις εσύ, αλλά εγώ».

Αρχικά αυτή η ατάκα δεν κολλάει διότι αν όντως θεωρούσε ένας άνδρας πως ευθύνεται για μια κατάσταση ή μια γυναίκα αντίστοιχα, θα προσπαθούσαν να τη διορθώσουν. Οκ, δε λύνονται όλα τα προβλήματα στις σχέσεις αλλά αυτή η ατάκα είναι μαχαίρι στην καρδιά γιατί δεν είναι καθόλου πιστευτή.

Μήπως θα ήταν πολύ πιο τίμιο ένα απλό «Χωρίζουμε», παρά αυτή η ατάκα; Έτσι δε δίνεις στον άλλον τη δυνατότητα να προχωρήσει και πάντα θα τυραννιέται με το ερώτημα «Μήπως θα μπορούσα να κάνω τα πράγματα καλύτερα;».

Δες και αυτό: Βγες ραντεβού σαν να είσαι άνδρας και ΣΙΓΟΥΡΑ θα είσαι κερδισμένη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;