Χειμερινά-φθινοπωρινά trends του 2018-2019: Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις!
Χειμώνας και κρύο με στυλ!

Ο χειμώνας μπήκε δυναμικά στη ζωή μας και ήρθε επιτέλους η ώρα να φυλάξουμε στην ντουλάπα τα κοντά σορτς και τα ωραία αιθέρια κιμονό μας για το επόμενο καλοκαίρι! Ήρθε επιτέλους η ώρα για τα χειμερινά-φθινοπωρινά trends του 2018-2019, που είναι έτοιμα να κοσμήσουν τις εμφανίσεις σου και να προκαλέσουν μόνο θετικές εντυπώσεις!

Σε όσους έλειψε η εποχή του κρύου και του ζεστού καφέ, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ΝΑΙ, επιτέλους τώρα, μετά απο τρεις μήνες τρομερής ζέστης και παραλίας, ήρθε η στιγμή που νοσταλγήσαμε: Αρβυλάκια, φούτερ και μακρυά τζιν παίρνουν τα “ηνία” στην καθημερινότητα της ένδυσης και μας αφήνουν να εμπνευσθούμε ελεύθερα απ’ τις  χειμερινές τάσεις της φετινής σεζόν!

Ποια είναι τα χειμερινά-φθινοπωρινά trends του 2018-2019 και πως θα διαμορφώσουμε τη φετινή γκαρνταρόμπα;

Ιδού, μερικές απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις:

  1. Layering

Ακούσαμε τον όρο layering πολλές φορές φέτος απ’ την εκπομπή My Style Rocks, και παρότι στην αρχή μπορεί να μας ακούστηκε λίγο “αστείο” ή υπερβολικά προχωρημένο, ας δούμε λίγο τι είναι και πως μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα χειμερινό look.
Πρόκειται για μια αρκετά διάσημη χειμερινή τάση της μόδας, η οποία με πολλή προσοχή και λίγη καλή θέληση, μπορεί να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα! Με πουλόβερ πάνω από αμάνικη μπλούζα, απο πάνω jacket κι από πάνω ένα κασκόλ τύπου “κουβέρτα” (blanket scarf), μπορείς να “χτίσεις” μια εμφάνιση που ούτε εσύ η ίδια δε θα πιστεύεις! Φέτος το layering θα “φορεθεί” με χοντρά πανωφόρια, όπου το ένα μπαίνει πάνω από το άλλο και με το σωστό συνδυασμό χρωμάτων και υφασμάτων, το αποτέλεσμα είναι ήδη εγγυημένο!

2. Λεοπάρ/animal print

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The leopard coat has become one of our wardrobe staples. How do you usually style it? In case you’re lack of ideas, find some inspo on Stories ? El abrigo de leopardo se ha convertido en un imprescindible de nuestros armarios. ¿Cómo soléis combinarlo? En caso de que os falten ideas, os dejo algo de inspo en Stories ? || ? @amberfillerup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INSPOCAFE (@inspocafe) στις


Τα χειμερινά-φθινοπωρινά trends του 2018-2019 προβλέπουν διεθνώς την ένδοξη επιστροφή του λεοπάρ! Σε κάθε περίπτωση βέβαια, προηγείται η οικολογική ευαισθησία των περισσότερων οίκων μόδας και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον. Γι’ αυτό φρόντισε, αν θελήσεις να προμηθευτείς μια γούνα ή ένα jacket λεοπάρ, αυτά να είναι οπωσδήποτε οικολογικά, συνθετικά! Το animal print πηγαίνει υπέροχα και θα το δεις σε πολλές περιπτώσεις με τζιν παντελόνια, άσπρα ή μαύρα πουκάμισα, κασκόλ και σκουφιά σε διάφορα χρώματα!

3. Φλοράλ & boho

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We love embroidery collections ?Check out our new arrivals ? . . . . . #pasaboho #outfitideas #embroideryclothing #fashionistas #womenfashion #fashionstoreonline #hippiechic #bohochic #bohostyle #bohooutfits #bohodress #trendingoutfits #floraloutfits #bohoinspiration #bohocollection #cutedresses #onlineshopping #bestseller #gypsychic #streetstyles #streetfashion #newcollections #musthave #bohemianfestivals #summeroutfits #bohemianvibes #ibizaboho #whattowear #howtostyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pasa Boho (@pasaboho) στις

Τα floral patterns, εμπνευσμένα απο vintage floral look, πέρα απ’ την ακαταμάχητη εμφάνιση που προσφέρουν το καλοκαίρι, μπορούν να φορεθούν και το χειμώνα! Συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα χρώματα, με αξεσουάρ κάθε είδους, καπέλα, αθλητικά παπούτσια και ψηλοτάκουνα! Όσο για το boho style, σου προτείνω να το “τιμήσεις” τις κρύες μέρες του χειμώνα, καθώς δείχνει πολύ κομψό και εντυπωσιακό!

4. Δερμάτινο look

Τα δερμάτινα ρούχα αποτελούν διαχρονική χειμερινή αξία! Τα leather jackets, τα δερμάτινα φορέματα και οι εφαρμοστές φούστες θα φορεθούν σίγουρα και φέτος. Ειδικά το δερμάτινο φόρεμα, εμφανίζεται σε πολλούς οίκους μόδας συνδυασμένο με λευκή μπλούζα απο μέσα, “παντρεύοντας” ουσιαστικά προηγούμενες τάσεις με σύγχρονα στοιχεία μόδας!

5. Κρόσσια και πάλι κρόσσια

Η μόδα στα χειμερινά-φθινοπωρινά trends του 2018-2019 δεν αφήνει στην απέξω τα κρόσσια, τα οποία αποτελούν μια τρομερά θετική έκπληξη! Τα κρόσσια για το 2018-19, είναι φτιαγμένα από lux υλικά και μεταλλικά στοιχεία, που μπορούν να απογειώσουν μια εμφάνιση και να συμπληρώσουν τις επιλογές του outfit με υπέροχο τρόπο!

Προβλέπεται βαρύς χειμώνας φέτος!

Ας μην τον αφήσουμε να περάσει έτσι!

Δες κι αυτό: 8 fashion items που δεν πρέπει να… σνομπάρεις τη φετινή σεζόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;