5 διάσημα φιλιά που έμειναν στην ιστορία
Πως να τα ξεχάσουμε άλλωστε;

Βγαίνεις απ’ το σπίτι και περνάς απέναντι το δρόμο, για να πας στη δουλειά σου, στη σχολή σου, μια βόλτα το σκύλο σου ή να πάρεις τσιγάρα. Βλέπεις ένα γλυκό ζευγαράκι να φιλιέται με πάθος… Εντάξει, τρυφερή σκηνή, δε λέω, αλλά δε θα τη θυμάσαι και για όλη την υπόλοιπη ζωή σου! Έχουμε δει ζευγαράκια και ζευγαράκια να φιλιούνται σε δημόσιους χώρους!

Τα φιλιά των διάσημων περσόνων όμως… δε ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ με τίποτα! Θα παραμείνουν στιγμιότυπα “τρέλας” και αναλαμπές “εκείνων των καιρών”!

Ας ρίξουμε ένα βλέφαρο στα πιο ξακουστά φιλιά που έχουν καταγραφεί ποτέ:

  1. Το pop φιλί (2003)

Πώς να ξεχάσει κανείς το top of the top γαλλικό φιλί της Madonna με τη Britney Spears πάνω στη σκηνή των MTV Video Music Awards; Το δημόσιο φιλί τους προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις το 2003, ενώ τώρα θεωρείται ένα απ’ τα πιο κορυφαία ιστορικά φιλιά διασήμων!

2. Φιλί στο χάος του δρόμου

Σε κλίμα πανικού, με κόσμο στους δρόμους και αστυνομικούς all over the place οι Scott Jones και Alexandra Thomas κυλίστηκαν καταμεσής στην άσφαλτο και έδωσαν ένα παθιασμένο ιστορικό φιλί. Το ομώνυμο αυτό φιλί απαθανατίστηκε τον Ιούνιο του 2011, όταν οι Vancouver Canucks έχασαν το παιχνίδι από τους Boston Bruins στο Κύπελλο του Βανκούβερ στον Καναδά.

3. Το Πριγκιπικό φιλί

Το φιλί της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου της Ουαλίας έγινε κοινή θέα για περίπου 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, στο γάμο τους, στις 29 Ιουλίου του 1981. Το φιλί που βλέπουμε φωτογραφήθηκε στο μπαλκόνι του Buckingham Palace!

4. Το “φιλί της ζωής”

Η  φωτογραφία αυτή έμεινε στην ιστορία ως το “Φιλί της ζωής” και τραβήχτηκε το 1967, όταν ο ηλεκτρολόγος J.D. Thompson αποφάσισε να δώσει το φιλί της ζωής στον συνάδελφό του Gilbert Champion, καθώς ο δεύτερος χτυπήθηκε από ρεύμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Thomspson φώναξε, “Αναπνέει!”.

5. Το rock n’ roll φιλί

Last but not least…Το φιλί ανάμεσα στο John Lennon και τη Yoko Ono έχει επάξια “κλειδωθεί” στη λίστα των ιστορικών φιλιών! Η φωτογράφηση για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του John Lennon απ’ τον Mark David Chapman και το 2005 ψηφίστηκε ως το καλύτερο εξώφυλλο περιοδικού των 40 τελευταίων χρόνων!

Δες κι αυτό: 10 κορυφαία κινηματογραφικά φιλιά μέσα από GIFs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;