Εκεί που καθόταν αμέριμνη... πετάχτηκαν δυο μαϊμούδες και ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν πάνω της!
Είναι να μη σου τύχει!

Σκέψου να βρίσκεσαι κάπου έξω, ήρεμη και χαμένη στις σκέψεις σου, να απολαμβάνεις το ηλιόλουστο πρωινό ή να αναπολείς την χθεσινή υπέροχη βραδιά και ξαφνικά… να “σκάσουν” πάνω σου ΔΥΟ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ!

Αυτό έπαθε μια κοπέλα στο δάσος Sangeh Monkey Forest, στο Μπαλί της Ινδονησίας και το βίντεο κυκλοφόρησε σε όλον τον κόσμο, απαθανατίζοντας τις εκφράσεις της, οι οποίες είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές!
Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε την κοπέλα να κάθεται σε ένα πεζούλι και πάνω στα πόδια της να στρογγυλοκάθεται μια μαϊμού, αλλά πριν καλά-καλά το καταλάβει κι ίδια, μια δεύτερη μαϊμού αναπηδά πάνω της και ξαφνικά η σκηνή μετατρέπεται σε… σεξουαλικό στιγμιότυπο!!

Η κοπέλα σπεύδει να κρύψει το πρόσωπό της μόλις αντιλαμβάνεται το συμβάν που εκτυλίσσεται κυριολεκτικά πάνω στα πόδια της, ενώ όσοι τυχεροί παρευρίσκονται τυχαία μπροστά στο σκηνικό, ξεκαρδίζονται στα γέλια και πετούν φαγητό στις μαϊμούδες, προσπαθώντας – χωρίς αποτέλεσμα- να τους αποσπάσουν την προσοχή και να πάνε αλλού να ερωτοτροπήσουν με την ησυχία τους!

Τα λόγια είναι περιττά! Αρκεί να το δεις με τα μάτια σου!

Δες κι αυτό: https: Την έπιασε στα πράσα… απ’ το Google Maps!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1