Τα πιο sexy αντρικά χαμόγελα της ξένης Showbiz!
Χαμογέλα μου απόψε, χαμογέλα μου!

Υπάρχουν επώνυμοι επί επωνύμων με εντυπωσιακή παρουσία και λαμπερά πρόσωπα! Άντρες, μεγαλύτερης ηλικίας ή μικρότερης, με έκλυτη ζωή και εκρηκτικό χαρακτήρα, με έντονο ταμπεραμέντο, extravagant στυλ και πνευματώδες ύφος.

Εδώ, όμως, θα δεις τους celebrities αυτούς που έχουν τα πιο φωτεινά και σέξι χαμόγελα, που ξεχωρίζουν και προκαλούν γλυκιά και θετική εντύπωση με την πρώτη ματιά! Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα άπτεται της υποκειμενικότητας του καθενός.

Ξεκινάμε:

  1. Daniel Day- Lewis:

Τα λόγια είναι νομίζω περιττά για το πρόσωπο και το χαμόγελο αυτό. Τον αγαπήσαμε σε όλες τις ταινίες του (“Αόρατη κλωστή”, “Στο όνομα του πατρός”, “Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι”, “My beautiful Laundrette”) και έχει, χωρίς αμφιβολία, ένα απο τα πιο σέξι και γοητευτικά χαμόγελα. Πέρα απο το αδιαμφισβήτητο sex appeal του, έχει μια “ποιότητα” τόσο στην εμφάνιση, όσο και στις ερμηνείες του, συνδυασμός που αποπνέει έναν αέρα τζεντλεμανικής κομψότητας και κλασικής ομορφιάς!

2. Mathew St. Patrick:

O πανέμορφος ηθοποιός της σειράς Six feet Under, έχει τον τέλειο συνδυασμό σέξι χαμόγελου και βαθύ βλέμματος, που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου απ’ την οθόνη!

3.  Colin Farrell:

Δεν έχω να πω και πολλά! Η προσωποποίηση του sexiness και της γοητείας, σε όποια ηλικία κι αν είναι!

4. Will Smith:

Ο Will Smith δεν έχει απλά sexy χαμόγελο, αλλά υπέροχο, φωτεινό χαμόγελο, που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε προδιαθέτει για έναν πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον χαρακτήρα!

5. Ricky Martin:

Το απόλυτο sexy και εκστατικά όμορφο πρόσωπο, με υπέροχο βλέμμα και ισοπεδωτικό χαμόγελο. Σεξουαλικό είδωλο απ’ τα λίγα!

6. Matthew McConaughey:

Ένα μυστηριακά sexy χαμόγελο, το οποίο δεν αρέσει σε όλους και όλες! Πολύ σεξουαλικό βλέμμα, που με το ειλικρινές και πηγαίο χαμόγελο, αποπνέει ένα σκεπτόμενο και τρυφερό χαρακτήρα.

Δες κι αυτό: Αυτές είναι οι δουλειές που έκαναν γνωστοί celebrities πριν γίνουν διάσημοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;