5 αποχρώσεις του κόκκινου στα μαλλιά: Εσένα ποια είναι η δική σου;
Come on readheads!

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι εντυπωσιακό και σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητο!

Είναι ένα χρώμα που πάει σε πολλούς τύπους γυναικών και προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε διαφορετικό στυλ, αφού προτιμάται τόσο σε πιο rock όσο και σε glam ή elegant looks. Η παλέτα του κόκκινου έχει βέβαια πάρα πολλές αποχρώσεις και εναλλακτικές επιλογές, η κάθε μια απ’ τις οποίες δίνει έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό αέρα στο πρόσωπο αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του.

Έχουμε και λέμε:

1.  Χάλκινο Χρώμα 

Το χάλκινο είναι ένα φωτεινό και έντονο χρώμα, που φωτίζει εξαιρετικά το πρόσωπο αναδεικνύοντας το χρώμα των ματιών και το βλέμμα. Για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και πράσινα ή καστανά μάτια, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, η οποία θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίζεις!

2.  Ginger red:

Η απόχρωση αυτή είναι απλά υπέροχη! Θυμίζει πολύ έντονα την απόχρωση του πορτοκαλί, αλλά είναι ακόμα πιο λαμπερό και ειδικά με τη σωστή περιποίηση, δείχνει τόσο ωραίο όταν γυαλίζει, που φαίνεται λες και βγήκε απο παραμύθι! Πηγαίνει τέλεια σε νεανικά πρόσωπα, αλλά όχι μόνο! Το κόκκινο δεν έχει ηλικία άλλωστε.

3. Μπορντό κόκκινο

Το μπορντό είναι επίσημα το κόκκινο του χειμώνα! Με την έντονη, σκούρα τονικότητα και την ψυχρή του απόχρωση αποτελεί την κατάλληλη χειμερινή επιλογή, που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει!

4. Ροζ-χρυσό χρώμα:

Τα ροζ- χρυσό είναι μια απο τις πιο σύγχρονες και trendy αποχρώσεις, που πολλές κοπέλες δείχνουν να προτιμούν!Το χρώμα αυτό είναι κατάλληλο για επιδερμίδες που θυμίζουν πορσελάνη αλλά και πιο μαυρισμένες, ενώ παράλληλα πάει υπέροχα με όλα τα χρώματα ματιών.

5. Κατακόκκινο χρώμα:

Το κατακόκκινο χρώμα των μαλλιών είναι ένα απόλυτα διαυγές και βαθύ κόκκινο, ιδιαίτερα φλογερό και γνωστό ως “το κόκκινο της φωτιάς”. Είναι μια δραματική απόχρωση, η οποία όταν συνδυάζεται με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες κάνει την τέλεια αντίθεση και ταιριάζει πάρα πολύ με ανοιχτόχρωμα μάτια!

 

Δες κι αυτό: Το ΑΠΟΛΥΤΟ κόλπο για να καταλάβεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1