15 ταινίες που κάθε γυναίκα πρέπει να δει μια φορά στη ζωή της
Κλασικές ταινίες με νόημα!

Είναι μια βαρετή μέρα στη δουλειά και το μόνο που σκέφτεσαι είναι τι θα κάνεις με τις κολλητές σου το βράδυ;Μήπως να δείτε ταινίες και να χαλαρώσετε πίνοντας κρασί και τρώγοντας ποπ-κορν;

Υπάρχουν κάποιες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου που αξίζουν να τις δεις και μέσω αυτών ίσως πάρεις και κάποια μαθήματα!

1.La Vie en Rose

H βιογραφία μιας από τις μεγαλύτερες φωνές του αιώνα μας, της Εντίθ Πιαφ. Aπό τις φτωχογειτονιές του Παρισιού, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι, έως την απόλυτη αναγνώριση και την τραγική της μοίρα πολλές δεκαετίες μετά. Τα πρώτα χρόνια της φτώχειας, η διαδρομή από την Μπελβίλ στη Νέα Υόρκη, η άνοδος και η δόξα, οι παθιασμένες ερωτικές σχέσεις της, όπως αυτή με τον Ζαν Κοκτό, οι μακρόχρονες κι έντονες φιλίες της, όπως αυτή με τη Μάρλεν Ντίτριχ, χρωματίζουν το πορτρέτο μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας που το όνομά της είναι συνώνυμο του πάθους.

2.G.I. Jane

Όταν απειλούνται περικοπές στον στρατό, κατατάσσεται μια γυναίκα στις ειδικές δυνάμεις. Κανείς δεν περιμένει την επιτυχία της, αφού στο συγκεκριμένο σώμα ένα 60 % των αντρών τα παρατάει. Όμως, η Ο’Νιλ θέλει να τους βγάλει όλους λάθος.

3.Mona Lisa Smile

Μια φιλελεύθερη καθηγήτρια Ιστορίας τέχνης (Julia Roberts), με ανορθόδοξες μεθόδους μαθήματος προσλαμβάνεται σε ένα από τα πιο συντηρητικά κολέγια της Αμερικής, το Wellesley, το οποίο έχει σαν σκοπό περισσότερο την διαμόρφωση καλών συζύγων παρά την διαμόρφωση ώριμων και δυναμικών γυναικών.

4.Million Dollar Baby

Ο Φράνκι Νταν πέρασε όλη του τη ζωή ως μάνατζερ και προπονητής σε μερικούς από τους καλύτερους πυγμάχους που πέρασαν ποτέ από τα ρινγκ. Το σημαντικότερο μάθημα που διδάσκει στους μποξέρ του είναι και η φιλοσοφία της δικής του ζωής: πάνω από όλα, πρέπει πάντα να προστατεύεις τον εαυτό σου.Η πλήρης αποξένωσή του Φράνκι με την κόρη του, του έχει στοιχίσει ακριβά, τόσο ώστε να μην αφήνει τον εαυτό του να δεθεί συναισθηματικά με οποιονδήποτε για αρκετό καιρό.Και τότε, στο γυμναστήριο του Φράνκι μπαίνει η Μάγκι Φιτζέραλντ. Η Μάγκι ποτέ δεν είχε πολλά στη ζωή της, έχει όμως κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι κατέχουν: ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.

5.The Devil Wears Prada

Η Άντι, μια τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας με μποέμ αντιλήψεις για τη ζωή και τη μόδα, υποφέρει τα πάνδεινα από την αυταρχική αφεντικίνα της Μιράντα Πρίστλι, διευθύντρια διάσημου περιοδικού μόδας, που της αρέσει να εξευτελίζει τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν σαν σκλάβοι γύρω της.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
61'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
57'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;