Είσαι νέα πτυχιούχος; Η Mastercard σου προσφέρει εργασιακή εμπειρία… ανεκτίμητης αξίας!
Είσαι νέα γυναίκα και έχεις καταφέρει πολλά ως τώρα. Επέλεξες το κατάλληλο πανεπιστήμιο για σένα αλλά και το επαγγελματικό αντικείμενο που προτιμάς. Κατέκτησες το πτυχίο σου με σκληρή δουλειά και τώρα είσαι έτοιμη να βγεις στην αγορά εργασίας. Οι συνθήκες στον χώρο είναι δύσκολες αλλά εσύ είσαι πεπεισμένη ότι θα τα καταφέρεις, αρκεί να κάνεις την αρχή!

Σε αυτή σου τη νέα προσπάθεια, η Mastercard στέκεται δίπλα σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να ξεκινήσεις δυναμικά την επαγγελματική σου πορεία με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης!

Συγκεκριμένα, η Mastercard, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, προσφέρει δύο θέσεις πρακτικής άσκησης σε δύο δυναμικές νέες υποψήφιες, στο τμήμα Marketing αλλά και στο τμήμα Τεχνολογίας, εδώ, στην Ελλάδα.

Η ανεκτίμητη αυτή ευκαιρία προσφέρεται στο ευρύτερο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Leave A Legacy: Πρόκειται για μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Women On Top, με θέμα την ενδυνάμωση των γυναικών στο εργασιακό περιβάλλον

Όσες παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν είκοσι έξι καταξιωμένες γυναίκες από διαφορετικούς τομείς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουν αποκομίσει από την επαγγελματική τους πορεία μέχρι τώρα.

Ακόμη, όμως, και αν δεν τα κατάφερες να παρευρεθείς στην εκδήλωση, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα βρεις εδώ, έχεις την ευκαιρία να γίνεις μια από τις δύο νέες Interns της Mastercard: Συμπλήρωσε μέσα σε 30 λεπτά τα βασικά σου στοιχεία και στη συνέχεια, έως και τις 9 Νοεμβρίου, ανέβασε το βιογραφικό σου και συμπλήρωσε το Business Case.

Οι μέρες φαίνονται πολλές, αλλά μην αργείς. Κάνε την αίτησή σου τώρα για να ξεκινήσεις να εργάζεσαι μέσα στο 2018!

Η πρώτη δουλειά είναι μια από τις σημαντικότερες «πρωτιές» που ζει ένας άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του. Αποτελεί μια εμπειρία αξέχαστη και ανεκτίμητη.

Κάνε τη δική σου αρχή για κάτι ανεκτίμητο, μαζί με την Mastercard!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;