5 τρόποι για να διεκδικήσεις άμεσα τη δουλειά των ονείρων σου
Ο στόχος είναι ένας και θα τα καταφέρεις!

Η δουλειά μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας και δίνουμε μεγάλη βάση σε αυτή γιατί μας προσφέρει πολλά.

Όσοι έχουν την τύχη να κάνουν τη δουλειά που αγαπούν δεν γκρινιάζουν, δεν παραπονιούνται και δίνουν όλον τους τον εαυτό για να γίνουν καλύτεροι. Τι γίνεται όμως με αυτούς που δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ακόμη τη δουλειά των ονείρων τους;

Υπάρχουν τρόποι για να διεκδικήσεις τη δουλειά των ονείρων σου και να ξέρεις πως η διάθεση σου και η ψυχολογία σου παίζουν σημαντικό ρόλο!

1.Τρέξιμο!

Θέλει πολύ τρέξιμο! Στείλε παντού βιογραφικά και κάνε follow up παίρνοντας τηλέφωνα ή πήγαινε μια βόλτα από την εταιρεία που σε ενδιαφέρει. Μη φοβάσαι να εμφανιστείς κάπου και δείξε το ενδιαφέρον σου. Ο επιμένων νικά!

2.Μάθηση.

Πρέπει να ενημερώνεσαι συνεχώς για τη δουλειά που σε ενδιαφέρει γιατί τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και δε γίνεται να μένεις πίσω.

3.Πήγαινε σε events.

Κατά καιρούς διοργανώνονται ημερίδες που αφορούν την εργασία ή γίνονται σεμινάρια που αφορούν στην εξέλιξη ενός ανθρώπου στο χώρο της εργασίας.

4.Μίλα με κόσμο.

Βγάλε τον κοινωνικό σου εαυτό προς τα έξω. Μίλα με κόσμο που ασχολείται με τη δουλειά που κυνηγάς αρκετό καιρό και δείξε ενδιαφέρον. Όταν δίνεις το παρόν, δε σε ξεχνούν εύκολα οι άλλοι και σε έχουν στα υπόψιν τους.

5.Social media.

Ενημερώσου μέσω διαφόρων σελίδων που υπάρχουν στο Facebook και στο Twitter για θέσεις εργασίας σε εταιρείες και μέρη που σε ενδιαφέρουν. Δημιούργησε ένα καλό βιογραφικό και ξεκίνα να στέλνεις. Πολύ καλός βοηθός είναι και το LinkedIn.

Δες και αυτό: 5 τρόποι για να μετατρέψεις την πρακτική σου σε κανονική δουλειά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;