Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία οι φοιτητές έξω από το Υπουργείο Παιδείας
Δεύτερη μέρα για τους φοιτητές!

Χθες, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, είδαμε μαθητές και φοιτητές να διαμαρτύρονται έντονα έξω από το Υπουργείο Παιδείας και κατάφεραν να περάσουν από τον προαύλιο χώρο μέσα στους χώρους του υπουργείου ενώ μια ομάδα φοιτητών και μαθητών κατάφερε να μπει στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, κ.Κώστα Γαβρόγλου και να μιλήσουν μαζί του για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι φοιτητές, από ότι φαίνεται, δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες που αφορούν στο νομοσχέδιο του υπουργού για το Λύκειο και για τα πανεπιστήμια της χώρας. Για δεύτερη μέρα, σήμερα,  συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας και με μια φωνή διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στις σχολές και τις φοιτητικές εστίες. Φανερώνουν έντονα τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στο νόμο Γαβρόγλου και ζητούν την κατάργηση του.

Κάποιοι φοιτητές κόλλησαν φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι, στην πόρτα του υπουργείου όπου δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στις εστίες όσο αφορά τις συνθήκες διαβίωσης για να μην μπορέσει κανείς να τους αμφισβητήσει.

Τα μέτρα ασφαλείας έξω από το υπουργείο είναι αυξημένα, μετά την είσοδο που πραγματοποίησαν οι φοιτητές και οι μαθητές εχθές. Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν φοιτητές από πολλά τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
41'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
'
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;