Next Top Model: Η Καγιά ξέσπασε στα makeovers και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ήμασταν εκεί!
«Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς«, είπε η κριτής του Next Top Model!

Makeovers είχαμε στο Next Top Model και καταλαβαίνεις πως έγινε χαμούλης!

Τα κορίτσια έριξαν κάποια μοντελίστικα δάκρυα, οπλίστηκαν με δύναμη και αποφάσισαν να καθίσουν στην καρέκλα του κομμωτή και να δεχτούν τις αλλαγές. Όμως, κάποιες προέβαλλαν αντίσταση στην αρχή, όπως η Ειρήνη Στεριανού.

Η παίκτρια δε δεχόταν την αλλαγή της, με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλη τη Βίκυ Καγιά. Η κριτής του Next Top Model δεν άντεξε και ξέσπασε λέγοντας:

«Είναι δικά σου τα μαλλιά; Γιατί εγώ ξέρω ότι δεν είναι δικά σου τα μαλλιά είναι τρέσες. Θεωρείσαι η πιο ωραία μελαχρινή που υπάρχει στην Ελλάδα; Θεωρείς ότι αν σε δει κάποιος με αυτά τα μαλλιά θα πει “wow περίμενα τη στιγμή να την κλείσω για το εξώφυλλό μου;”. Κοίταξε με σε παρακαλώ! Το θεωρείς;».

Η Ειρήνη της απάντησε πως με το μαλλί που θέλουν να της κάνουν, ότι σίγουρα δε θα τη θέλει κανείς και τότε η Καγιά της είπε: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Με το άλλο έχεις ένα chance να γίνεις κάποια. Με αυτό το μαλλί δεν έχεις καμία ευκαιρία να γίνεις τίποτα και καμία. Θα είσαι πάντα μια γλυκιά μελαχρινή κοπελίτσα που κάνεις λίγο σέξι. Ή θα γίνεις μοντέλο ή θα μείνεις η ωραία της γειτονιάς. Δεν μπορώ να σας βλέπω να κάνετε έτσι, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κορίτσια, έχετε έρθει όλες με κάτι μαλλάκια γλυκούτσικα, μακρούτσικα με λίγο μπουκλάκι και νομίζετε ότι είστε ωραίες. Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς. Πρέπει να θες το κοντό Ειρήνη, γιατί αυτό το μαλλί δεν σου πάει αγάπη μου».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Κρατήσου γερά γιατί έγιναν extreme makeovers στα κορίτσια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;