Next Top Model: Χαμούλης! Τα κορίτσια θα ζήσουν την εμπειρία του makeover! (video)
Δάκρυα στο Next Top Model... Πολλά δάκρυα!

Next Top Model και δάκρυα…

Στο Next Top Model θα δούμε τις παίκτριες να περνούν μια δύσκολη φάση, καθώς η εμπειρία του makeover (αλλαγή εμφάνισης) είναι γεγονός. Στο trailer για το νέο επεισόδιο του Next Top Model, οι παίκτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες μια την αλλαγή που αποφασίστηκε από τους ειδικούς.

Στο Next Top Model (παγκοσμίως) τα μοντέλα που συμμετέχουν, βρίσκονται στη «δυσάρεστη» θέση να υποστούν αλλαγές στην εμφάνιση τους. Οι αλλαγές αφορούν τα μαλλιά τους και τα φρύδια τους, αλλά έχουμε δει και διορθώσεις στα δόντια.

Οι δικές μας κοπέλες θα ρίξουν πολύ δάκρυ από ότι φαίνεται καθώς θα δουν να μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο από αυτό που είχαν συνηθίσει και θα είναι δύσκολο να διαχειριστούν την όλη φάση. Ποια γυναίκα, άλλωστε, θα άντεχε να κάνει μια αλλαγή χωρίς να την επιθυμεί πραγματικά; Εγώ, εδώ και 2 χρόνια σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου καρέ και ακόμη εξετάζω το ενδεχόμενο!

Είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές, ειδικά στα μαλλιά σου, αλλά στη χώρο της μόδας ένα ιδιαίτερο στιλ στα μαλλιά μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Η Έλενα Χριστοπούλου μαζί με τη Βίκυ Καγιά ενημερώνουν τα κορίτσια για αυτό που πρόκειται να συμβεί και από ότι φαίνεται το σημερινό επεισόδιο θα έχει ανατροπές που θα μας αφήσουν άφωνους!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Αποχώρησαν και καρφώνουν την τριάδα του reality!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;