Υπουργείο Παιδείας: Οι φοιτητές μπήκαν στο γραφείο του Γαβρόγλου!
Μιλούν με τον υπουργό και φανερώνουν τη δυσαρέσκεια τους!

Μεγάλη ένταση έχει προκληθεί στο Υπουργείο Παιδείας.

Γύρω στη μια το μεσημέρι, μαθητές και φοιτητές βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις αλλαγές που προβλέπονται από το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου που αφορά σε αλλαγές στο λύκειο αλλά και στα πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Αφού πέρασαν τα κάγκελα του Υπουργείο, βρέθηκα στο προαύλιο όπου φώναξαν συνθήματα και κράτησαν τα πανό τους, και έπειτα μεταφέρθηκαν προς την κύρια πόρτα του Υπουργείου με σκοπό να μπουν μέσα για να μιλήσουν με τον υπουργό Παιδείας, κ.Κώστα Γαβρόγλου.

Οι μαθητές και οι φοιτητές μπήκαν τελικά μέσα στο κτίριο και μια ομάδα φοιτητών μπήκε στο γραφείο του υπουργού όπου και μίλησαν μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, δε σταματούσαν να φωνάζουν συνθήματα και μάλιστα κάποιος φοιτητής ανέφερε πως το υπουργείο Παιδείας θα γίνει κατάληψη από όλους όσους βρίσκονται εκεί, μέχρι να μπορέσουν οι αρμόδιοι να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να δικαιωθούν.

Ο κ.Κώστας Γαβρόγλου προσπάθησε να ακούσει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τον μαθητών και των φοιτητών. Μιλάει συνεχώς με τους νέους που έχουν βρεθεί στο γραφείο του και προσπαθεί να τους εξηγήσει πως λειτουργούν κάποια πράγματα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;