Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Ταύρο
Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018 για τη νέα εβδομάδα που ξεκίνησε!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο αυτή την βδομάδα;

Καρμική Πανσέληνος στον Ταύρο και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας έχει ως κύριο φαινόμενο την Πανσέληνο του μήνα, στον Ταύρο. Σχηματίζεται την Τετάρτη στις 7.45μμ στην 1η μοίρα του Ταύρου. Μία Πανσέληνο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα που φωτίζει πτυχές του πεπρωμένου μας.

Η Σελήνη είναι πάντα το γοητευτικό εκείνο σώμα που από την αρχαιότητα μας απασχόλησε και μας εξήρε την φαντασία. Οι φάσεις της, ακολουθούν κάθε φορά τις προσωπικές μας συγκινήσεις και οι συγκινήσεις μας ταυτίζονται με τις φάσεις της.

Αυτή τη φορά, φθάσαμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, ζώδιο έξαρσης της Σελήνης, δηλαδή της πλέον δυνατής της θέσης.

Η φετινή Πανσέληνος όμως, δεν είναι τόσο εύκολη και απολαυστική! Κι αυτό γιατί ο κυβερνήτης της, η Αφροδίτη, διανύει το ζώδιο αδυναμίας της, τον Σκορπιό, και ταυτόχρονα είναι σε ανάδρομη πορεία. Έχουμε λοιπόν μία περίοδο ενδοσκόπησης και προσωπικής αναζήτησης. Μία μακριά διαδρομή που θα φέρει αποτελέσματα και συμπεράσματα μετά τις αρχές του νέου έτους.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο συνήθως περιγράφει την ανάγκη της ικανοποίησής μας σε δύο βασικά σημεία: στην ύλη και στο συναίσθημα. Καθώς είναι απαραίτητο να νιώσουμε ασφάλεια, το χρήμα και η αγάπη, θα είναι πρωταρχικής σημασίας . Σχετίζεται με τη γονιμότητα, την επαφή με την ύλη και την ανάγκη των αποκτημάτων. Γιατί ο Ταύρος (ως σημείο του ζωδιακού) «εργάζεται» για να εξασφαλίσει ό,τι θεωρείται αναγκαίο στη ζωή, απολαμβάνει την ομορφιά της ύλης (γεύση, χρώματα, αρώματα, φυτά και χρήμα). Χρειαζόμαστε πλέον πρακτικές απολαβές, ηρεμία και απόλαυση.

Θα μπορέσουμε να τα κερδίσουμε;

Η Σελήνη στην έξαρσή της, υπόσχεται πολλά… Αυτή τη φορά όμως, δεν είναι τόσο απλό να τα αγγίξουμε.

Παρατηρώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, έχουμε τα εξής…

Η υπομονή δεν θα λείψει, ίσως μάλιστα είναι τονισμένες οι απαιτήσεις με εμμονή και πείσμα. Ρεαλιστικά και πρακτικά θα πρέπει να ενδιαφερθούμε πλέον για τον σπόρο που φυτέψαμε τον προηγούμενο μήνα.

Η Πανσέληνος του Ταύρου προτάσσει την ανάγκη να καλλιεργήσουμε το έδαφος, να αναπτύξουμε το έργο μας, να ενδιαφερθούμε για απολαύσεις συναισθηματικές και φυσικές… για την ομορφιά της ζωής!

Το φεγγάρι αυτό τον μήνα, φέρει καρμικά στοιχεία και μας οδηγεί προ των ευθυνών μας.

Έχει ως κυβερνήτη την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία μάλιστα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, αλλά ταυτόχρονα η αντίθεση της Σελήνης προς τον Ήλιο, είναι σε τετράγωνο ακριβείας με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Ένα μονοπάτι διασταυρώνει το φως με το σκοτάδι, το χθες με το αύριο. Είμαστε στο σταυροδρόμι εξελίξεων και αρκετών αλλαγών. Όμως πρέπει και επιβάλλεται να πάρουμε αποφάσεις!

Το χθες μας έφερε στην σημερινή κατάσταση. Αν είχαμε κάνει κινήσεις που δεν ήταν σωστές, τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες

Αν είχαμε αδικηθεί, τώρα με την σωστή συμπεριφορά, θα μπορέσουμε να βρούμε την δικαίωση.

Αν αμελήσαμε τις απολαύσεις και χαρές της ζωής, θα πρέπει να κάνουμε στροφή και να δώσουμε στον εαυτό μας τα δώρα που στερήθηκε.

Αν έχουμε εμείνει στις προσωπικές απολαύσεις με κάθε κόστος, τώρα είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουμε απώλειες αυτών.

Οι εξαρτήσεις, είναι ένα βασικό στοιχείο που αντιμετωπίζουμε με την συγκεκριμένη Πανσέληνο. Εξαρτήσεις οικονομικές ή συναισθηματικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Χρειάζεται να απομακρύνουμε ό,τι μας δεσμεύει και μας περιορίζει. Ταυτόχρονα όμως, να δώσουμε χώρο για μικρές καθημερινές χαρές, που θεωρήσαμε επουσιώδεις.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου είναι στον Ταύρο και είναι στο νεφέλωμα των Πλειάδων. Έχουμε μία ασαφή εικόνα για το πώς θα προχωρήσουμε στη ζωή μας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να μην αποσυντονιστούμε.

Ο στόχος είναι ένας και σαφής: το χαμόγελο ψυχής.

Το σημαντικό στην φάση αυτή του φεγγαριού, είναι να φωτίσουμε τις σκοτεινές μνήμες και βαθύτερες πτυχές μας, που εμπεριέχουν φόβο, απώλεια, εμμονές, ζήλια, εκδικητικά συναισθήματα και επιλογές. Να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα προσωπικό, με σθένος και αποφασιστικότητα. Να απαιτήσουμε να είμαστε περισσότερο ευτυχείς, σίγουροι, σταθεροί, ασφαλείς…

Το «σταυροδρόμι» στο οποίο βρισκόμαστε, είναι ένα σημείο καμπής, είναι η ευκαιρία να αποτινάξουμε ό,τι ή όποιον δρα δόλια σε βάρος μας. Να αντιμετωπίσουμε το ένστικτο, την καθήλωση, την ιδιοτέλεια.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται…

Στο σταυροδρόμι των καρμικών επιλογών, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στηρίζει την Αφροδίτη και την Πανσέληνο.

Με τη σοφία της έως τώρα εμπειρίας, με γνώση, με επιλογή και ευθυκρισία, θα έχουμε την δύναμη να καθαρίσουμε το τοπίο της μνήμης, να θέσουμε σοβαρούς στόχους, να αναλάβουμε τις ευθύνες και τις συνέπειες των επιλογών του παρελθόντος, να προσδιορίσουμε τις αξίες που θα γίνουν οδηγός μας.

Θα ήταν προτιμότερο όμως, να μην αδημονούμε, να μην κινηθούμε βιαστικά, επιπόλαια ή να αποφύγουμε να αναζητήσουμε πρόσκαιρες επιτυχίες ή εφήμερα οφέλη.

Ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο μάθημα της περιόδου που διανύουμε, της Πανσελήνου του Οκτωβρίου, της οποίας η επίδραση δεν θα είναι διάρκειας μόνο ενός δεκαπενθημέρου… αλλά θα ως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τον αποσυμβολισμό της μοίρας της, η Πανσέληνος μας συμβουλεύει να ενδιαφερθούμε για τις δυνάμεις της Φύσης, να τις αντιληφθούμε και να μεταμορφωθούμε μέσω αυτών, για να αισθανθούμε ένα με το Όλον. Πιστεύω είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή, προκειμένου να νιώσουμε στο Φυσικό Πεδίο, ένα με τις πνευματικές και φυσικές δυνάμεις της Δημιουργίας.

Ας απολαύσουμε την δυναμική της Πανσελήνου των απολαύσεων και της αγάπης, αγκαλιάζοντας πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό και τις ανάγκες του.

Με αποφασιστικότητα και αισιόδοξη οπτική, ας αγγίξουμε γύρω μας ό,τι ευχαριστεί τις αισθήσεις, ό,τι προσδίδει χρώμα στο γκρίζο της καθημερινότητας…

Κριός

Με την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά κινείστε το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Ας περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα βασικά στοιχεία που περιγράψαμε στην εισαγωγή, προσδίδουν υπομονή, τάξη και επιμέλεια στη ζωή σας. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από τον τρόπο που κινηθήκατε πρόσφατα. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Ταύρος

Στον δικό σας χώρο έχουμε την Πανσέληνο του μήνα. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να δημιουργήσετε με τα ταλέντα σας το προσωπικό σας στυλ. Το σταυροδρόμι των εξελίξεων που περιγράφηκε στην εισαγωγή των προβλέψεων, σας φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις!

Δίδυμοι

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, αλλά μέσα στην οικογένεια είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση. Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας ανακαλύψετε αυτό που σας ενδιαφέρει και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, για τους οποίους θα τολμήσετε λίγο αργότερα. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, και μειώστε το άγχος σας. Σκέψεις και αποφάσεις για την εξέλιξή σας, φωτίζουν τις επιλογές σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;