Δυο νέες προκηρύξεις ανακοινώνουν θέσεις εργασίας - Μάθε πως θα τις διεκδικήσεις!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε περιοχές της χώρας και περιμένουν τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την αίτηση τους και να τις διεκδικήσουν.

Συγκεκριμένα:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,ανακοινώνει ο  Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.. Αφορά συνολικά τεσσάρα (4) άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, που εδρεύει στο Βόλο Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΤΕ Ναυτικών
2 ΔΕ Τεχνικών/ειδ. Χειριστές ηλεκτροκίνητων γερανών
1 ΔΕ Τεχνικών/ειδ. Χειριστές μηχανοκίνητων γερανών & λοιπών μηχ/των

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε., ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, Τ.Κ. 382 21-ΒΟΛΟΣ, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα υπόψιν κας Βασιλικής Τσίκα (τηλ. επικοινωνίας: 24213 16151). Στην περίπτωσηαποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 25.10.2018 έως και 5.11.2018.

Προκηρύξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;