Total white τον χειμώνα... Why not?
Μην το σνομπάρεις! Με σωστό συνδυασμό, θα δείχνει υπέροχο!

Δε λέω. Το total black και γενικά το look: μαύρο παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι και παλτό με τα κλασικά μαύρα μου γυαλιά και το κατάμαυρο κορακί backpack μου, είναι διαχρονικά η πιο ωραία και safe επιλογή.

Για πόσο όμως; Ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας! Για την ακρίβεια, ας δοκιμάσουμε και ένα άλλο “μη- χρώμα”… Το ΑΣΠΡΟ. (Το μαύρο και το άσπρο, ως γνωστόν, δεν αποτελούν χρώματα, αλλά αντιθέτως δηλώνουν την απουσία χρώματος!)

Το λευκό, λοιπόν, θα το βρεις πολύ εύκολα στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα, από παλτό, μέχρι τσάντες, πουλόβερ και παπούτσια. Είναι μια πολύ καλή επιλογή και γιατί να μην προστεθεί στην ντουλάπα σου;

Είναι, ίσως, το πιο φωτεινό χρώμα και θα αναδείξει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά σου, απ’ την ένταση του χρώματος στα φρεσκοβαμμένα μαλλιά, μέχρι το χρώμα των ματιών και τη δύναμη του βλέμματος…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️#white#totalwhite #weekend#beach#beachlover#sea#model#womanstyle#fashionphotography #styleinspiration #photooftheday #picoftheday #photography #moda#fashion#style#fashionista#blogger#mood#cool#look#trend#outfit #inspiration #instagood#fashionable

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura (@callonilllll) στις


Ποιες παγίδες και πιθανά λαθάκια πρέπει να προλάβουμε όμως;

Εκτός από τα κλασικά sneakers (τα οποία βλέπουμε παντού φέτος, αλλά ΟΚ είναι όντως πολύ στυλάτα), μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι λευκών παπουτσιών, το οποίο με τον απαραίτητο συνδυασμό θα απογειώσει το look. Το άσπρο πηγαίνει με όλα, οπότε φαντάσου πόσο ωραίο θα δείχνει ένα άσπρο παπούτσι αν το “παντρέψεις” σωστά με το αγαπημένο σου τζιν, ένα πουλόβερ σε οποιοδήποτε χρώμα και ένα δημιουργικό χτένισμα (τύπου pony tail, πλεξίδες, επιμελώς ατημέλητο ή κότσο).

Ωστόσο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική και προσεκτική στους συνδυασμούς για να μην καταλήξει… κακόγουστο, καθώς παρότι εντυπωσιακό, το λευκό είναι ένα δύσκολο χρώμα.

Σε περίπτωση επομένως που επιλέξεις άσπρα παπούτσια, προτίμησε να τα ταιριάξεις με ένα ολόλευκο σύνολο, για παράδειγμα με ξεβαμμένα jeans ή με ανοιχτόχρωμα παντελόνια ή και φούστες. Το outfit θα αποκτήσει σίγουρα μια αξιοζήλευτη χρωματική αρμονία, που ούτε ο Κουδουνάρης δε θα μπορεί να μην εκτιμήσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Minhas amigas me levaram pra conhecer mais da minha nova cidade né? Quanto lugar lindo tem por aqui! Aproveitei pra usar um lookinho total white, super leve ? Cropped e saia da @soumanaca. Me contem, qual o lugar favorito de SP pra vocês? Ou algum que vocês querem muito conhecer. Quero conhecer mais também hahah . #lookdodia #publi #totalwhite

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victória Rocha (@viihrocha) στις

Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξεις στα λευκά παντελόνια είναι η διαφάνεια που έχει το ύφασμα γιατί μπορεί να διαγραφούν τα πάντα! Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να προμηθευτείς ένα εσώρουχο τύπου σορτς, σε χρώμα του δέρματος ή και σε λευκό επίσης.

Όπως και να ‘χει, ένα λευκό σύνολο αποπνέει πάντα μια ψηλόλιγνη φιγούρα, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει ό,τι άλλο έχεις επιλέξει να συνδυάσεις, οπότε είναι μεν εντυπωσιακό αλλά πρόσεχε τις παγίδες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

RTW FW1819⠀ Белый – это всегда повод для чего-то нового.⠀ ⠀ Новая коллекция состоит из пятнадцати полностью сформированных образов, куда входят правильно сидящие брючные двойки, платья, блузы, топы, юбки и пальто. Все вещи, словно пазл, складываются в комбинации, становясь предлогом для творчества в каждом гардеробе.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOTAL WHITE (@totalwhiteofficial) στις

Μη διστάσεις! Το άσπρο, όπως και το μαύρο, είναι τα δύο χρώματα στα άκρα του χρωματικού φάσματος και πηγαίνουν σε όλες και όλους!

Με το σωστό συνδυασμό, η εμφάνιση σου θα κάνει όλα τα βλέμματα να στρέψουν την προσοχή τους πάνω σου!

Δες κι αυτό: 8 fashion items που δεν πρέπει να… σνομπάρεις τη φετινή σεζόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;