Δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε αυτό που είπε η Cara Delevingne για τα ΦΡΥΔΙΑ της!
"Πάντα θέλουμε κάτι που δεν έχουμε"

Ορίστε κάτι εντελώς ανήκουστο!

Μέχρι πριν 9-10 χρόνια περίπου, ήταν στη μόδα τα λεπτά, τοξωτά φρύδια. Κατάλαβες ποια λέω, αυτά που έμοιαζαν λίγο με φεγγάρι όταν έχει τη μορφή κομμένου νυχιού.

Μετά όμως εμφανίστηκε ένα ιδιαίτερα όμορφο μοντέλο, η Cara Delevingne με τα πρωτότυπα πληθωρικά της φρύδια και άλλαξε ουσιαστικά τη μόδα, λανσάροντας μια τάση, την οποία όλες οι γυναίκες ήθελαν να μιμηθούν.

Να όμως που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται πάντα, αφού η ίδια γυναίκα με τα μεγάλα πλούσια φρύδια, τελικά δεν ήταν πάντα τόσο συμφιλιωμένη με το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό της!

Η πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle, μας αφήνει κυριολεκτικά εμβρόντητους:

«Ως παιδί, μισούσες όντως τα φρύδια σου;»

«Το έκανα και η μαμά μου πάντα μου έλεγε ότι ήταν το καλύτερο χαρακτηριστικό του προσώπου μου. Ήμουν σε φάση: «Μοιάζουν με γιγαντιαίους γυμνοσάλιαγκες στο πρόσωπό μου και μου λες πως είναι το καλύτερο σημείο; Ήθελα μικρότερα φρύδια και γι αυτό το λόγο προσπαθούσα να τα βγάλω με το τσιμπιδάκι. Επίσης, είχα αδύνατο σωματότυπο εκ φύσεως αλλά ήθελα καμπύλες».

«Πάντα θέλουμε κάτι που δεν έχουμε. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε αυτό ως γυναίκες. Δεν άρχισα να εκτιμώ τα φρύδια μου μέχρι να το κάνουν πρώτα όλοι οι άλλοι. Θέλουμε να είμαστε πιο αδύνατες,  πιο ψηλές, να έχουμε μεγαλύτερα οπίσθια. Αυτά είναι μανίες μιας και η πραγματική ομορφιά κρύβεται μέσα μας. Θέλω να πω, πως όλοι μπορεί να είμαστε ματαιόδοξοι κατά καιρούς, αλλά για εμένα το πώς φαίνομαι είναι ένα από τα πράγματα που δεν έχουν μεγάλο νόημα στη ζωή μου».

Καλά τα λέει βέβαια η Cara!

Είμαστε όντως πολύ συχνά ματαιόδοξοι και καλό θα ήταν να “αγκαλιάζαμε” πιο θερμά τα ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά μας, γιατί αυτά μας κάνουν να είμαστε αυτοί που είμαστε!

Δες κι αυτό: Τι λέει το σχήμα φρυδιών για την προσωπικότητά σου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;