My Style Rocks: Η Μαγγίρα τα έβαλε με τις παίκτριες για μια ακόμη φορά!
Τους την είπε και εννοείται, πως συμφώνησαν και οι υπόλοιποι κριτές του My Style Rocks!

To gala του My Style Rocks είχε για μια ακόμη φορά εντάσεις και εκπλήξεις!

Οι παίκτριες του My Style Rocks φόρεσαν outfits εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα και έδειξαν στους κριτές τι μπορούν να κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, αφού εμφανίστηκε η περσινή παίκτρια, Ιωάννα Τούνη, και κάθισε στη θέση του τέταρτου κριτή, όπως συνηθίζεται στα gala της Παρασκευής.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτριες κλήθηκαν να ψηφίσουν την παίκτρια που θα ήθελαν να παραμείνει στο παιχνίδι, ανάμεσα στη Τζέϊλα, τη Χριστίνα και την Τάμτα. Αποφάσισαν να κρατήσουν τη Τάμτα γιατί πίστευαν πως οι κριτές δε θα έδιωχναν με τίποτα τη Χριστίνα και όπως φαίνεται τα κριτήρια τους δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικά, καθώς ψηφίζουν με βάση τη φιλία.

Η κίνηση τους, αυτή, εκνεύρισε την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε κατά τον κοριτσιών, μιλώντας για τακτική και πως υποτιμούν την Τάμτα με αυτή την κίνηση τους. Τους είπε πως δε ψηφίζουν αντικειμενικά και πρέπει να συμμορφωθούν γιατί δε συμπεριφέρονται σωστά. Μάλιστα, η Μπέτυ ανέφερε πως πρέπει να μάθουν να διαχωρίζουν κάποια πράγματα και πως πρέπει να δώσουν σημασία στο στιλ. Με την Μαγγίρα συμφώνησαν και οι υπόλοιποι κριτές, και όπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια υπάρχει σοβαρή ένταση μεταξύ όλων και δε ξέρουμε τι άλλο θα συμβεί.

Tελικά, από το παιχνίδι αποχώρησε η Τζέϊλα, και είχαμε μια έκπληξη. Επέστρεψε στο παιχνίδι η Τάνια Κοφινιώτη, μετά από την απόφαση ψηφοφορίας που διεξήχθη στο πλατό και πλέον θα τη βλέπουμε και εκείνη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: My Style Rocks: Ιωάννα Τούνη is back! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;