Προβάλλει λάθος μήνυμα στα παιδιά η σκηνή με το φιλί στην κοιμισμένη Χιονάτη;

Από neolaia.gr Team 18 Οκτωβρίου 2018

Θέλει σκέψη το συγκεκριμένο θέμα!

Η Χιονάτη είναι αγαπημένη πριγκίπισσα πολλών μικρών κοριτσιών, αλλά και μεγάλων (παραδέξου το και εσύ!).

Η ιστορία της Χιονάτης είναι γνωστή. Ένα κορίτσι που χάνει τον μπαμπά του, η μητριά της δεν τη συμπαθεί καθόλου γιατί ζηλεύει την ομορφιά της και προσπαθεί να την αποκόψει από όλους και από όλα. Η Χιονάτη καταφεύγει σε ένα δάσος και γνωρίζει μια ομάδα 7 νάνων και μαζί τους μαθαίνει να ζει και να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, μέχρι που η μητριά της τη βρίσκει και μεταμφιέζεται σε μια γρια γυναίκα, προσφέροντας της ένα κόκκινο μήλο που την κοιμίζει.

Στα παραμύθια, ο μόνος τρόπος για να νικήσεις το κακό είναι μέσο της αγάπης. Το ίδιο και στη Χιονάτη. Ξαφνικά, εμφανίζεται ένα πριγκηπόπουλο και της δίνει ένα φιλί καθώς κοιμάται, με αποτέλεσμα να λυθούν τα μάγια και να ξυπνήσει. Και ζήσαμε εμείς καλά, και αυτοί καλύτερα.

Η ηθοποιός, Kristen Bell, έχει αντίθετη άποψη όμως και πιστεύει πως δεν πρέπει τα παιδιά να βλέπουν τη σκηνή με το φιλί στη Χιονάτη γιατί ο πρίγκιπας δεν έχει πάρει την… έγκριση της πριγκίπισσας για το φιλί. H ηθοποιός που έδωσε τη φωνή της στην ηρωίδα της ταινίας «Frozen» ανέφερε στο Parenting πως η συγκεκριμένη σκηνή δίνει λάθος μήνυμα στα παιδιά.

Χμμμμ…. δηλαδή όταν κοιμάται κάποιος με το σύντροφο του και ξυπνήσει δίνοντας ένα φιλί στον άλλον που χουζουρεύει, τι θα πρέπει να κάνει;

Μας φαίνεται λίγο εξτρίμ η συγκεκριμένη δήλωση, αλλά όλοι έχουν μια δική τους λογική και δεν μπορούμε να κατακρίνουμε κανενός την άποψη.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε, όμως, στην ιστορία με το μήλο. Ότι δεν πρέπει να παίρνουμε πράγματα από αγνώστους.

Δες και αυτό: Η Disney έκανε λάθος σε αγαπημένη παιδική ταινία και ήρθε η ώρα να το αποκαλύψουμε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486