Next Top Model: Αποχώρησαν και καρφώνουν την τριάδα του reality!
Μπορεί να έφυγαν από το Next Top Model, αλλά δε ξέχασαν!

Το Next Top Model έχει επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και ήδη έχει ανάψει φωτιές, αφού οι διαγωνιζόμενες δείχνουν από την αρχή τα… δόντια τους.

Στο Next Top Model, τα κορίτσια δείχνουν το σκληρό πρόσωπο τους και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ότι τους ζητηθεί από την coach τους, Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και από την κριτική επιτροπή. Όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως τα έχουν σκεφτεί και δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα (λογικό, άνθρωποι είναι).

Ένα όμως είναι το θέμα των ημερών, και δεν είναι άλλο από της τριάδα της «φωτιάς» που απαρτίζεται από τις Μικαέλα Φωτιάδη, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ndrio. Τα τρία κορίτσια έχουν δέσει από την αρχή και απομονώνονται για να μπορούν να σχολιάζουν ελεύθερα όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι αλλά και τις φωτογραφίσεις.

Η Ιωάννα Δεσύλα και η Σοφία Ζαχαριάδου βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου κου» και αναφέρθηκαν στην παρέα που έχει δημιουργηθεί, και θα σου πω σε αυτό το σημείο πως τα σχόλια δεν ήταν καθόλου καλά.

H Σοφία Ζαχαριάδου απάντησε σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για την τριάδα, λέγοντας:

«Μπορούν να μιλήσουν πολύ άσχημα μπροστά σου, με πολύ κακό τρόπο, χωρίς να σεβαστούν. Είναι ο χαρακτήρας τους έτσι και ταίριαξαν μεταξύ τους. Είναι θέμα ανατροφής και ό,τι μαθαίνουν από την οικογένεια, το βγάζουν και πάρα έξω. Μας θεωρούν κατώτερες. Νιώθουν ότι αυτές είναι ανώτερες» και συνέχισε αναφέροντας: «Πιστεύω ότι έχουν προσπαθήσει να μας πλησιάσουν μόνο και μόνο για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι μαζί μας. Για κανέναν άλλο λόγο. Αυτό off camera για να το προσπαθήσουν να δούμε πως θα πάει και να το συνεχίσουν και on camera. Γιατί on camera όπως βλέπετε είναι οι τρεις τους μόνο. Δεν μας πλησιάζουν. Δεν θέλουν ο κόσμος να τις βλέπει μαζί μας, να είναι οι τρεις τους».

H Ιωάννα Δεσύλα συμφώνησε με τη συμπαίκτρια της και συμπλήρωσε λέγοντας πως μπορεί να ακολουθούν αυτόν τρόπο για να φανούν περισσότερο.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

Δες και αυτό: Next Top Model: Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για τις πλαστικές που συζητήθηκαν στο παιχνίδι! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;