Συγκλονιστική! Η Lady Gaga μιλά για τη σεξουαλική επίθεση και πρέπει να την ακούσεις
«Σήμερα εγώ φοράω το παντελόνι... », είπε η Lady Gaga!

H Lady Gaga αποτελεί ένα από τα πρότυπα της παγκόσμιας, μουσικής σκηνής και οι φανατικοί θαυμαστές της πάντα θέλουν να ακούσουν αυτά που έχει να πει για τη ζωή και για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει μέσω αυτής.

Τα τελευταία χρόνια όλο κι περισσότερες γυναίκες μιλούν για τη σεξουαλική κακοποίηση και αποκαλύπτουν αν έχουν βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση, καθώς θέλουν να ενημερώσουν τις επόμενες γενιές και εφιστούν τον κίνδυνο που έχει η σιωπή για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που έχει καταστρέψεις χιλιάδες ψυχές.

Η Lady Gaga έχει παραδεχτεί δημοσίως πως στην ηλικία των 19 είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από άνθρωπο της βιομηχανίας του Hollywood και μέσω της εκδήλωσης που διοργάνωσε το περιοδικό Elle για τις γυναίκες του Hollywood, η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για όλα όσα την έπνιγαν τόσο καιρό. Αφορμή για τη συγκλονιστική ομιλία της στάθηκε το κοστούμι που φόρεσε για να δώσει το παρόν.

Η τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της ταινίας «A Star is Born» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και πως η σεξουαλική επίθεση επηρέασε την ψυχική αλλά και σωματική της υγεία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Στα 19 μου υπήρξα θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Η κακοποίηση που είχα υποστεί με άλλαξε για πάντα και ένα κομμάτι του εαυτού μου χάθηκε για πάντα. Δεν το είπα σε κανέναν. Κρυβόμουν ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό μου. Αισθάνομαι ντροπή ακόμη και σήμερα μπροστά σας. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που μου συνέβη. Υπάρχουν ακόμα μέρες όπου νιώθω ότι ήταν δικό μου το λάθος» και συνέχισε λέγοντας πως ενώ ετοιμαζόταν για να βρεθεί στο event όλοι της έλεγαν να φορέσει λαμπερά φορέματα και να ντυθεί με τον καλύτερο τρόπο, αλλά εκείνη είδε ένα φαρδύ κοστούμι του Marc Jacοbs και θέλησε να το φορέσει γιατί έτσι αισθανόταν ο εαυτός της.

Η Lady Gaga προσπάθησε να δείξει στις γυναίκες του Hollywood πως πρέπει να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις φωνές τους και να προστατέψουν όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και που τις έχουν ως πρότυπα.

Μιλά για τα ψυχικά κατάλοιπα που της άφησε η επίθεση και αναφέρεται στην περίοδο που πήγε στο γιατρό για να μάθει επιτέλους τι συμβαίνει με το σώμα της. Τελικά, ανακαλύφθηκε πως πάσχει από ένα ψυχοσωματικό σύνδρομο που ενεργοποιήθηκε όταν συνέβη το περιστατικό.

Μάλιστα, η Lady Gaga αναφέρθηκε και σε κάποιους σπουδαίους άνδρες που υπάρχουν στη ζωή της και θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στις γυναίκες που φοβούνται. Ανέφερε πως υπάρχουν άνδρες που θα τους πιάσουν το χέρι και θα περπατήσουν δυναμικά στο πλευρό τους και μαζί θα καταφέρουν σπουδαία πράγματα.

Μια ατάκα της Lady Gaga δημιούργησε χαμό στα social media και δεν είναι άλλη από αυτή που λέει «Today i wear the pants» (σήμερα φοράω το παντελόνι). Η Lady Gaga μιλά με τρομερή συγκίνηση για όλα όσα έγιναν στη ζωή της και δε γίνεται να μην την ακούσεις.

Δες το σχετικό video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
1'
81 - 68
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
22 - 15
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;