7 υποσυνείδητες συμπεριφορές που σε κρατούν πίσω στη ζωή
Το υποσυνείδητο κρύβει πολλά!

Το υποσυνείδητο έχει μια αδιανόητη δύναμη, την οποία πολλοί αγνοούν.

Σύμφωνα με ψυχολόγους, το υποσυνείδητο συνδέεται άμεσα με τη μνήμη και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, ενώ τα όνειρα μας (σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς)  οφείλονται στις αναμνήσεις που μπαίνουν στο κουτί του υποσυνείδητου.

Στην ουσία είναι σκέψεις που δε φανερώνουμε δυνατά και το μυαλό μας τις κλειδώνει σε ένα μέρος όπου ανοίγει όποτε νιώθουμε διάφορα συναισθήματα στην καθημερινότητα μας.

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που αναπτύσσουμε εξαιτίας του υποσυνείδητου μας και δεν καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα εναρμονίζονται στην καθημερινότητα μας και λειτουργούμε με τελείως λάθος τρόπο.

Καλό είναι να προσπαθήσεις να βασιστείς στο συνειδητό κομμάτι και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να πετύχει πράγματα που δε θα είναι κρυμμένα και θα είσαι περήφανος να τα αναφέρεις.

1.Νομίζεις πως επιλέγοντας κάποια πράγματα θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, αλλά στην ουσία σε έχουν κατευθύνει άλλοι προς το μέρος που νομίζεις πως θέλεις να είσαι.

2. Νομίζεις πως είσαι ατρόμητος και κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Μερικές φορές μπορεί να σου βγει σε καλό, αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

3.Δημιουργείς την πεποίθηση στον εαυτό σου πως μια στιγμή μπορεί να σου χαρίσει πραγματική ευτυχία, αλλά στην πραγματικότητα δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να προχωρήσει γιατί κολλάς σε μια στιγμή και σε τίποτα παραπάνω.

4.Ο φόβος υπάρχει έντονα στο υποσυνείδητο και πολλές φορές μπορεί να σε πείσει πως δεν πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα γιατί εμφανίζονται διαφόρων ειδών αναμνήσεις.

5.Δημιουργούνται προβλήματα εξαιτίας κάποιων μυστικών που κρύβεις στο υποσυνείδητο σου και δεν μπορείς να προχωρήσεις.

6.Νομίζεις πως αλλάζοντας κάποιες πεποιθήσεις σου ότι θα μπορέσεις να προχωρήσεις με σωστά βήματα γιατί έχεις σκεφτεί με τη λέξη «αν», αντί να κάνεις πράγματα που σου προσφέρουν χαρά εκείνη τη στιγμή.

7.Δεν εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και δίνεις στο υποσυνείδητο σου την απόλυτη κυριαρχία, δημιουργώντας πλασματικές εικόνες που δε σε ωφελούν.

Δες και αυτό: 16 άβολα σημάδια που φανερώνουν πως ήρθε η στιγμή να μεγαλώσουμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;