Next Top Model αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που έφυγε!
Είδαμε και την πρώτη Next Top Model αποχώρηση! Δες τι έγινε!

Όπως καταλαβαίνεις ξεκινήσαμε δυναμικά! Η πρώτη Next Top Model αποχώρηση είναι γεγονός. Και δεν έφυγε μόνο μία κοπέλα, όπως αρχικά πιστεύαμε, αλλά δύο. Ο λόγος; Η φωτογράφιση της εβδομάδας έβγαλε στη φόρα τις αδυναμίες των παικτριών, που έπρεπε να αποδείξουν πόσο επαγγελματίες είναι (ή δεν είναι, τουλάχιστον προς το παρόν).

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως η Σοφία Ζαχαριάδου που έπαθε πανικό και δεν μπόρεσε να βάλει το κεφάλι της μέσα στο νερό, έπρεπε να αποχωρήσει. Κι αυτό γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα αδικούνταν άλλα κορίτσια που πιέστηκαν παρότι δεν ήξεραν να κολυμπούν.

Βέβαια, η διαδικασία αξιολόγησης δε σταμάτησε εκεί. Οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ποια φωτογραφία ήταν η χειρότερη… Οπότε έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα στην Αγάπη Olagbegi, τη Ειρήνη Καζαριάν και την Ιωάννα Δεσύλλα.

Το αποτέλεσμα μάλλον το περιμέναμε… Η Ιωάννα Δεσύλλα ήταν εκείνη στην οποία είχαν είδε χτυπήσει καμπανάκι για την έλλειψη επαγγελματισμού, παρότι ήδη εργάζεται ως μοντέλο. Επομένως κατά τη γνώμη τους ήταν αυτή που έπρεπε να αποχωρήσει από το Next Top Model.

«Έχεις μια πλεονεκτική θέση να είσαι επαγγελματίας μοντέλο και να γνωρίζεις πολλά παραπάνω πράγματα από τα άλλα κορίτσια, κι όμως πάντα κάνεις πίσω. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα και πάρα πολλοί πελάτες και φωτογράφοι που θα ήθελαν να επενδύσουν στο πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο σου, αλλά δεν βλέπουν καμία ενέργεια από εσένα. Λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να έχω ένα άφωνο και άψυχο μοντέλο μπροστά μου» της είπε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοντάς της το αποτέλεσμα.

«Θεωρώ ότι σαν επαγγελματίας μοντέλο έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και δεν μπορούν να με κρίνουν από μια φωτογραφία που δεν ήμουν εγώ. Ούτε για τα μαλλιά. Εγώ φταίω; Τι να κάνω να κρατάω τα μαλλιά μου πίσω ή να γίνω και κομμώτρια; Δεν περίμενα να διώξουν δύο ιδιαίτερα πρόσωπα. Θα αναφέρω και τη Σοφία γιατί νιώθω ότι είμαστε δυο πρόσωπα που θα μπορούσαμε να φτάσουμε τελικό. Κι ας φανώ και ψώνιο», είπε στη συνέχεια το μοντέλο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Next Top Model: Γιατί δεν είδαμε ΠΟΤΕ την Ειρήνη στο σπίτι των μοντέλων; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;