Μπορείς να συγχωρήσεις κάποιον που σε πλήγωσε βαθιά;
Η συγχώρεση είναι μυστήρια υπόθεση και μόνο εσύ ξέρεις αν είσαι έτοιμη!

Μεγάλο πράγμα η συγχώρεση!

Πληγωνόμαστε συχνά… μέσω καταστάσεων, μέσω ανθρώπων αλλά και μέσω κάποιων συνθηκών που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας. Δεν είναι καθόλου διαχειρίσιμη η στεναχώρια που μας προκαλεί ένας άνθρωπος, και ειδικά από κάποιον που πιστέψαμε και αγαπήσαμε πολύ.

Μια σχέση μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Έρωτα, αγάπη, χαρά ευτυχία αλλά και συναισθήματα που δεν είναι ευχάριστα όπως η απογοήτευση. Ένας άνθρωπος μπορεί να σε πληγώσει βαθιά, χωρίς να το καταλάβει, αλλά συνήθως το καταλαβαίνει και προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει την κατάσταση πιο ανώδυνη, αλλά το κακό έχει γίνει.

Μια από τις χειρότερες εμπειρίες που θα βιώσει ένας ερωτευμένος άνθρωπος, είναι ο χωρισμός. Ο χωρισμός που δε ζήτησε και δεν περίμενε ποτέ. Νεύρα, κλάματα, πολλές ώρες συζήτησης και απογοήτευση. Όμως, κάποια στιγμή, ηρεμείς. Και τότε έρχεται η συγχώρεση.

Η συγχώρεση δεν είναι εύκολο ταξίδι. Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου για να την πετύχεις. Δεν είναι κακό πράγμα. Πρέπει να μάθεις να συγχωρείς ανθρώπους που σε πλήγωσαν, γιατί έτσι θα προχωρήσεις πιο δυνατά στη ζωή σου και θα ηρεμήσει η ψυχή σου.

Συγχώρεσε όλους αυτούς που σε πλήγωσαν και άφησε τους να ζήσουν στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων. Μόλις το καταφέρεις θα νιώσεις καλύτερα και δε θα τους επιτρέψεις να σε ξαναπληγώσουν, γιατί μετά τη δική σου συγχώρεση έρχεται το οριστικό τέλος για αυτούς και η νέα αρχή για εσένα.

Δες και αυτό: 5 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις πατήσει το κουμπί της αποσύνδεσης στη σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;