Φοιτητική ζωή: 7 αναγκαίες συμβουλές για κάθε φοιτητή που θέλει να πετύχει!
Η συνταγή της επιτυχίας στη φοιτητική ζωή έχει πολλά υλικά!

Η φοιτητική ζωή έχει πολλές διακυμάνσεις και το μόνο που προσπαθείς να κάνεις εσύ, είναι να τα βγάλεις πέρα και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να τα καταφέρεις.

Κανείς δεν είπε πως η φοιτητική ζωή είναι εύκολη και πως θα σε περιμένουν με κόκκινα χαλιά στην είσοδο της σχολής (πόσο τέλειο θα ήταν αυτό, ε;). Η ζωή σου ως φοιτητής είναι μια άλλη φάση που πρέπει να ζεις και από την καλή αλλά και από την ανάποδη. Άλλωστε, η ζωή δεν έχει πλάκα αν όλα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλουμε.

Αυτές είναι οι συμβουλές που κάθε φοιτητής πρέπει να δώσει βάση:

#1.Σου επιτρέπεται να βγάλεις χρήματα κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής. Πιάσε μια part-time δουλειά και απέκτησε το χαρτζιλίκι σου για να κάνεις ότι θέλεις.

#2.Μάθε πως είναι να… μαθαίνεις. Στο σχολείο υπήρχε μια τελείως διαφορετική τακτική για τα μαθήματα. Στη σχολή θα καταλάβεις πως τα πράγματα λειτουργούν αλλιώς. Οπότε, παρακολούθησε τα μαθήματα σου, γιατί οι σημειώσεις που θα κάνεις σε αυτά θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην εξεταστική.

#3.Άραξε με τους «παλιούς». Εντόπισε τους τελειόφοιτος και κάνε λίγη παρέα μαζί τους. Σίγουρα, θα έχουν να σου δώσουν tips για τη σχολή.

#4.Δημιούργησε καλές συνήθειες ως φοιτητής και θα τις έχεις για μια ζωή. Προσπάθησε να τρέφεσαι, όσο μπορείς, καλά και γυμνάσου.

#5.Ξόδεψε κάποιες ώρες της ημέρας σου, σε πράγματα που σου αρέσουν.

#6.Μην ξεγελαστείς από τη χρήση μιας πιστωτικής κάρτας και ξεκινήσεις τις τρελές αγορές. Θα χάσεις την μπάλα και θα βρεθείς χρεωμένος.

#7.Μάθε να ξεχωρίζεις τους καλούς από τους κακούς. Δε θα γίνουν όλοι φίλοι σου και δε θα θέλουν όλοι το καλό σου. Καλύτερα , λίγοι και καλοί, παρά πολλοί και φίδια.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 συνήθειες που σου καταστρέφουν τη διάθεση για μάθημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;