Αυτοί είναι οι μόνοι άνθρωποι που χρειάζεσαι στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος
Λίγοι και καλοί, my friend, λίγοι και καλοί!

Η ευτυχία σου εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, απλά χρειάζεσαι κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου για να τη μοιραστείς.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν έρθει για να μείνουν στη ζωή σου και πρέπει να ξέρεις πως αυτοί θα είναι πάντα δίπλα σου, σε ότι και αν χρειαστείς.

Η ευτυχία σου, είναι οι επιλογές σου. Από κάποια ηλικία και έπειτα θα καταλάβεις, πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και μπορείς να μιλήσεις μαζί τους και να μοιραστείς πολλές στιγμές της ζωής σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν.

1.Οι γονείς σου.

Μπορείς να τσακώνεσαι πολλές φορές μαζί τους, να υπάρχουν εντάσεις και φωνές, αλλά είναι οι άνθρωποι που προσπάθησαν και προσπαθούν να σου δώσουν τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένος και δε σου ζήτησαν ποτέ τίποτα ως αντάλλαγμα.

2.Ο κολλητός/ή σου.

Είναι ο άνθρωπος που θα σε πάρει τηλέφωνο το πρωί για να σου πει ότι πιο χαζό υπάρχει στον κόσμο, ο άνθρωπος που ξέρει πως να σε χειριστεί σε κάθε κατάσταση και ο άνθρωπος που έχεις πει τα πιο σκοτεινά σου μυστικά.

3.Τα αδέρφια σου.

Όποιος έχει αδέρφια ξέρει πως είναι δύσκολη η ζωή μαζί τους, αλλά άκρως απολαυστική. Τα αδέρφια σου είναι οι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν ακόμη και πριν από μισή ώρα είχατε παίξει μπουνιές.

4.Ο κολλητός/ή που γνώρισες στη σχολή.

Ο συμφοιτητής-κολλητός είναι ο άνθρωπος που ξέρει πόσο δύσκολα πέρασες στη σχολή γιατί τα περάσατε μαζί. Είναι αυτός που θα σας δένει πάντα μια ιδιαίτερη σχέση και δε θα τον ξεχάσεις ποτέ.

5.Η παρέα σου.

Η παρέα σου! Δεν είναι απαραίτητο να είστε όλοι κολλητοί. Είστε φίλοι και ξέρετε πως ότι και αν κάνετε, θα περάσετε καλά. Δε σε ζηλεύουν, δε σε προσβάλλουν και πιστεύουν σε εσένα. Χαίρονται με τη χαρά σου και λυπούνται, με τη λύπη σου.

Δες και αυτό: Η ενηλικίωση σου χτυπά την πόρτα όταν ξεκινούν αυτές οι καταστάσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;