7 τρόποι για να αγαπήσεις το σώμα σου από σήμερα κιόλας!
Δεν υπάρχουν πρότυπα... Το πρότυπο είσαι εσύ!

Πόσο πιο όμορφη θα ήταν η ζωή αν δε δίναμε σημασία στις θερμίδες και γενικότερα στην τέλεια εμφάνιση;

Η διατροφή και η γυμναστική είναι σημαντικά κομμάτια της ζωής μας γιατί φροντίζουν για την καλή υγεία του οργανισμού μας, ενώ μέσω διαφόρων ερευνών έχει αποδειχτεί πως έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τη ψυχολογία μας.

Γυναίκες και άνδρες, προσπαθούν καθημερινά να δουλέψουν πάνω στο σώμα τους με σκοπό να δημιουργήσουν τους τέλειους κοιλιακούς, τους τέλειους προσαγωγούς και γενικά να πετύχουν την τέλεια σωματική διάπλαση. Αλλά δεν υπάρχει το τέλειο. Υπάρχει ο στόχος του κάθε ανθρώπου και τι θεωρεί καλύτερο για αυτόν και την υγεία του.

Σε μια εποχή όπου πολλά κορίτσια προσπαθούν με διάφορες, λανθασμένες τακτικές να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που στέλνουν στο σωστό μήνυμα και προσπαθούν να μας δείξουν πως η υγεία είναι πάνω από όλα.

Όλα έχουν κάποια όρια! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως το σώμα μας είναι ένας ναός που θέλει φροντίδα και περιποίηση, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να το αγαπήσουμε.

Τα πρότυπα αλλάζουν από καιρό σε καιρό, αλλά δε χρειάζεται να τα ακολουθούμε για να νιώσουμε όμορφοι! Είμαστε όμορφοι με τον τρόπο μας.

Αγάπησε το σώμα σου μέρα με τη μέρα και φρόντισε το σωστά, για εσένα και για κανένα άλλον!

1.Αποδέξου το σώμα σου και η κάθε ατέλεια που παρατηρείς μπορεί να αλλάξει με σωστό τρόπο. Αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να την αλλάξεις. Αυτή σε κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή.

2.Φρόντισε τη ψυχική σου υγεία. Είναι τρομερά σημαντική και είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφη.

3.Ξεκίνα να σέβεσαι το σώμα σου.

4.Να σκέφτεσαι τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και το σώμα σου. Όταν φροντίζεις το σώμα σου σωστά, φανερώνεις πόσο αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά εκτίμησης.

5.Τα συναισθήματα που τρέφεις για το σώμα σου, βγαίνουν προς τα έξω και τα μεταδίδεις σε άλλους. Αγάπησε το και θα το αγαπήσουν και οι άλλοι.

6.Να είσαι ευγνώμων για το σώμα σου. Είναι δυνατό, υγιές και μπορείς να το κάνεις ακόμη καλύτερο αν το θέλεις.

7.Η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να το αγαπήσεις ακόμη περισσότερο. Την έχεις και πρέπει να τη βάλεις «μπρος» και θα δεις πως θα είναι όλα καλύτερα.

Δες και αυτό: 15 μικρές συνήθειες που θα αλλάξουν αμέσως τη ζωή σου και θα γίνεις καλύτερος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 3