Next Top Model: Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για τις πλαστικές που συζητήθηκαν στο παιχνίδι! (video)
Τόσος ντόρος έγινε για το Next Top Model και τις πλαστικές. Για να δούμε τουλάχιστον τι λέει ο ειδικός!

Στο φετινό Next Top Model, οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν την… τιμητική τους. Μπορώ να σου πω ότι με σόκαρε το ποσοστό των κοριτσιών, που σε πολύ μικρή ηλικία έχουν ήδη επέμβει στο σώμα τους δραστικά. Όχι γιατί είμαι κατά των πλαστικών. Πιστεύω ξεκάθαρα στο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός μας. Βέβαια τίθεται και το ζήτημα της αισθητικής. Κι εκεί νομίζω χάθηκε το παιχνίδι…

Ο Ανδρέας Φουστάνος, ένας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα, με πολύχρονη πορεία στον χώρο και δεκάδες διάσημες πελάτισσες, μίλησε σχετικά με το ζήτημα που τόσο έχει συζητηθεί τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του Next Top Model και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Τόνισε λοιπόν ότι για να θεωρηθεί μία πλαστική επέμβαση επιτυχημένη, θα πρέπει να μην μπορεί να γίνει αντιληπτή ούτε από τον ίδιο τον πελάτη, ούτε από τον πλαστικό ακόμα. Ωστόσο, αυτή την ικανότητα, αυτό το μυστικό της πλαστικής χειρουργικής δεν το κατέχουν όλοι όσοι την εξασκούν.

«Αν έρθει μία κοπέλα μικρόσωμη, αδύνατη και σου πει «κάνε μου το μαστό μου πέντε νούμερο». Ε, εντάξει… είναι ωραίο; Μπορεί η κοπέλα να μην το έχει συνειδητοποιήσει, εσύ γιατρός πρέπει να τη βάλεις στο σωστό δρόμο… Εγώ είμαι κάθετος σε όλα. Αν εγώ πιστεύω ότι αυτό που θα κάνω δεν είναι ωραίο, δεν το κάνω σε καμία γυναίκα».

Και συμφωνώ απόλυτα μαζί του!

Δες και το σχετικό βίντεο:

Δες κι αυτό: Next Top Model: Τα τιτιβίσματα στο Twitter για το reality ήταν όλα τους υπέροχα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;