Next Top Model: Αποχωρήσεις, δάκρυα και μάχη για τα κρεβάτια!
Στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model τα κορίτσια έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο!

Το Next Top Model θα μας κρατήσει σε μεγάλη αγωνία και μαζί με τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι θα ζήσουμε μεγάλες, τηλεοπτικές στιγμές.

Περιμέναμε πως θα γίνει χαμούλης στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model και εννοείται πως τα κορίτσια δε μας απογοήτευσαν καθόλου. Τα κορίτσια έκαναν μια φωτογράφιση για να μπορέσουν οι κριτές να αποφασίσουν ποια θα είναι τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι.

Δυστυχώς, η Βασιλική Καρρά και η Τζίνα Χανιωτάκη δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του Next Top Model, ενώ μια παίκτρια, η Αντζελίνα,αποχώρησε οικειοθελώς διότι δεν άντεχε άλλο. Ο Άγγελος Μπράτης έκανε τη σχετική ανακοίνωση και τα δάκρυα ξεκίνησαν. Αφού αποχαιρετίστηκαν με τα υπόλοιπα κορίτσια, έφυγαν και οι παίκτριες του reality μπήκαν στο σπίτι σαν λυσσασμένες για να μπορέσουν να βρουν το κρεβάτι τους.

Τα κορίτσια ξεκίνησαν να ουρλιάζουν και έψαχναν το κατάλληλο δωμάτιο που θα τις φιλοξενήσει, αλλά ήθελαν να είναι το καλύτερο για να μπορούν να είναι με την παρέα τους. Εννοείται, πως η τριάδα «φωτιά» που απαρτίζεται από τις Μικαέλα Φωτιάδη, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκυ Drio δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει όλα όσα είδε και μέσα σε ένα δωμάτιο βγήκαν τα φτυάρια.

Δες σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι και δημιουργήθηκε η πρώτη κλίκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;