Φοιτητικό σπίτι: 7 έξυπνοι τρόποι για γρήγορη και οικονομική μετακόμιση
Οι αλλαγές ξεκινούν με το νέο σου φοιτητικό σπίτι!

Αποφάσισες να αλλάξεις φοιτητικό σπίτι αλλά φοβάσαι τα έξοδα;

Όταν ξεκινά η φοιτητική ζωή, πολλοί σπεύδουν να κλείσουν το πρώτο σπίτι που θα βρουν γιατί υπάρχει άγχος (λογικότατο). Καθώς περνάει ο καιρός, όμως, βλέπεις πως θα ήθελες να μετακομίσεις σε ένα νέο χώρο και να ονομάσεις αυτόν, φοιτητικό σπίτι.

Αν έχεις, ήδη, πάρει την απόφαση, έχεις βρει το σπίτι των ονείρων σου και ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά, τότε τσέκαρε και τους παρακάτω τρόπους για μια γρήγορη και οικονομική μετακόμιση!

1.Κάνε σωστό σχεδιασμό.

Βάλε κάτω τους νέους σου χώρους και δες ποια έπιπλα πρέπει να πάρεις μαζί σου και ποια πρέπει να αφήσεις πίσω. Μελέτησε τους χώρους σου και μην φορτώσεις τα πάντα στο νέο σου σπίτι.

2.Επιστράτευσε τους φίλους σου.

Οι φίλοι σου είναι οι σύμμαχοι σου. Πάρε τα κατάλληλα τηλέφωνα και μάζεψε τους στο παλιό σπίτι. Δημιουργείστε ένα πρόγραμμα και ξεκινήστε δουλειά. Για να τους ευχαριστήσεις, κέρνα μπυρίτσες και καφέ!

3.Πάρε κούτες από το σούπερ μάρκετ.

Το σούπερ μάρκετ μας έχει σώσει σε πολλές μετακομίσεις. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που ψωνίζεις συχνά και ζήτα κάποιες κούτες. Πολλοί δίνουν κούτες σε διάφορα μεγέθη και είναι ιδανικές για όλων των ειδών τα πράγματα.

4.Οι βαλίτσες σου είναι φίλοι σου!

Δε χρειάζεται να μεταφέρεις μόνο τα ρούχα σου με βαλίτσες. Μπορείς να βάλεις διάφορα είδη μέσα και να τις χρησιμοποιήσεις. Απλά, πρόσεχε να μην είναι υπέρβαρες για να μπορείς να τις σύρεις.

5.Πάρε μεταφορική για μια μόνο μέρα.

Ταξινόμησε τα βαριά έπιπλα και δώσε μόνο αυτά στη μεταφορική. Δε χρειάζεται να τους δώσεις πράγματα που μπορείς να μεταφέρεις μόνος σου.

6.Το αυτοκίνητο του φίλου.

Όλο και κάποιος φίλος θα έχει αυτοκίνητο. Βάλε βενζίνη και ξεκίνα τα πέρα-δώθε μαζί του.

7.Κάθε μέρα από ένα δωμάτιο.

Μην κάνεις το λάθος να μαζεύεις όλα τα δωμάτια μαζί. Κάθε μέρα θα μαζεύεις ένα δωμάτιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην ξεχάσεις τίποτα. Επίσης, πρέπει να προσέξεις τα αντικείμενα που είναι ευαίσθητα και μπορεί να σπάσουν. Ξεκίνα να μαζεύεις αυτά πρώτα.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 6 λάθη που κάνουν όλοι οι φοιτητές στη διακόσμηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;