Τρεις νέες προκηρύξεις για θέσεις εργασίας δημοσιεύτηκαν από Δήμους!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στον δημόσιο τομέα μέσω των νέων προκηρύξεων που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση της προτίμησής τους, υποβάλλοντας τις αιτήσεις τους.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά προκήρυξη:

6 Θέσεις εργασίας – Δήμος Παπάγου Χολαργού

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Παπάγου- Χολαργού ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ βάσει:

α) της Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ /489678/20065/ 1687/528 (ΦΕΚ 4478/B 79-10-2018), περί έγκρισης κατανομής θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) έτους 2018 – 2019 και

β) της υπ’ αριθ. 24/2018 απόφασης Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ, για προγραμματισμό προσλήψεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με ωριαία αποζημίωση για οκτώ (8) μήνες, προκειμένου να λειτουργήσει τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και με συνολικό αριθμό προσληφθέντων έξι (6) γυμναστών-στριών με τις παρακάτω ειδικότητες:

1) Μια (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και εμπειρία στην προπόνηση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, για τη δημιουργία νέων τμημάτων.
2) Μία (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Αντισφαίρισης και εμπειρία στην προπόνηση και
οργάνωση Ακαδημιών Τένις.
3) Μια (1) θέση με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης και εμπειρία στην προπόνηση και οργάνωση Ακαδημιών Μπάσκετ, για τη δημιουργία νέων τμημάτων.
4) Μια (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Ορχηστρικής.
5) Μία (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Παραδοσιακών Χορών.
6) Μια (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Πάλης και γνώσεις – εμπειρία στην εκπαίδευση και οργάνωση τμημάτων Πολεμικών Τεχνών.

Οι ανωτέρω ΠΦΑ θα απασχοληθούν στα εγκεκριμένα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως επίσης και στις εγκεκριμένες εκδηλώσεις της περιόδου 2018 2019.

Τα προγράμματα στα οποία θα απασχοληθούν οι ανωτέρω Π.Φ.Α. θα είναι : α) «Άθληση και Γυναίκα» β) «Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία» γ) «Άσκηση Ενηλίκων» δ) «Παιδί και Αθλητισμός» ε) «Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία» στ) «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία» κ.λ.π.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο Φυσικής Αγωγής και ειδικότητα όπου απαιτείται.

ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η μοριοδότηση θα γίνει βάσει του «Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» σύμφωνα με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης, περί έγκρισης Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ 1774/Β’/17/06/2016) όπως ισχύει.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής.
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας, η εμπειρία κλπ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
4. Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
5. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος-η.
8. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
9. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα.
Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με τα δικαιολογητικά) στη Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ, Δ/νση: Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου – Παπάγου, τηλ. 210 6543879, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, και ταχυδρομικά, από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης στις εφημερίδες και για δέκα (10) ημέρες, ήτοι από 17/10/18 έως και 26/10/18.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;