Θυμάσαι τα αγοράκια που εγκλωβίστηκαν σε σπηλιά της Ταϊλάνδης; Μόλις πήραν την καλύτερη έκπληξη!
Εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και δεν περίμεναν αυτό που έγινε!

Στις 23 Ιουνίου 2018, 12 αγόρια και ο προπονητής τους, παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη και η είδηση προκάλεσε παγκόσμια σοκ.

Τα αγόρια είχαν πάει για πεζοπορία με τον προπονητή τους, όταν ξαφνικά άρχισε να πλημμυρίζει η σπηλιά στην οποία βρίσκονταν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγιδευτούν. Έπειτα, από την άμεση κινητοποίηση των αρχών, τη βοήθεια από ειδικούς δύτες από διάφορες χώρες και τη θαρραλέα στάση των παιδιών, κατάφεραν να σωθούν και τώρα κάνουν το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους στην εκπομπή της Ellen De Generes.

Η ομάδα ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στην εκπομπή και μαζί με τον προπονητή τους, Ekkapol Ake Chantawong, και μίλησαν για τη συγκλονιστική τους εμπειρία. Αυτό, όμως, που δεν περίμεναν με τίποτα ήταν η έκπληξη που τους ετοίμασε η παρουσιάστρια.

Στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Zlatan Ibrahimovic, κάθισε μαζί τους και τους έκανε δώρο την εμφάνιση του ενώ προσκάλεσε τα παιδιά σε μια προπόνηση του. Εννοείται πως τα παιδιά έπαθαν πλάκα με την έκπληξη καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες ποδοσφαίρου στον κόσμου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Ταϊλάνδη: Η ιστορία των παιδιών θα γίνει ταινία! Τι έχουν σκοπό να κάνουν με το σπήλαιο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;