Πιστεύεις πως ο σύντροφος σου βαριέται να σε προσεγγίσει ερωτικά; Δες τι πρέπει να κάνεις!
Θα τα φτιάξεις όλα... Don't worry!

Πολλά ζευγάρια, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν στην αρχή της σχέσης και στο σεξ έχει επέλθει ο κορεσμός.

Το σεξ είναι μια κατάσταση που πρέπει όλα τα ζευγάρια να δίνουν προσοχή, γιατί μόλις πάψει να υπάρχει αυτός, χτυπάει καμπανάκι και προειδοποιεί! Πολλοί δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λίγο η κούραση, λίγο η ρουτίνα δε μπορούν! Μην το παίρνεις προσωπικά.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να κάνεις ξανά τον σύντροφο σου να σε προσεγγίσει ερωτικά, αρκεί να το θέλεις και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

1.Σταμάτα να είσαι συνεχώς με φόρμες και απεριποίητη. Οκ, έχεις δουλειές, τρέχεις συνεχώς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς την ερωτική σου ζωή.

2.Αποπλάνησε τον! Είναι η απόλυτη μέθοδος! Ντύσου προκλητικά, άναψε κεράκια και περίμενε τον σπίτι… Κάνε παιχνίδια και μην ενδώσεις αμέσως! Παίξε μαζί του!

3.Κλείσε ραντεβού σε κάποια ξενοδοχείο! Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν και δραστικά μέτρα! Στείλε ένα μήνυμα και πες του πως τον περιμένεις στην τάδε οδό. Θα ενθουσιαστεί.

Δες και αυτό: 10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες για τους άνδρες τους κι εκείνοι εύχονται να τα σταματήσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;