Next Top Model: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι και δημιουργήθηκε η πρώτη κλίκα!
Γλέντια και gossip στο Next Top Model!

Ανυπομονούμε για τον χαμούλη που θα ξεκινήσει στο Next Top Model!

Tα κορίτσια του Next Top Model λίγο πριν μπουν στο σπίτι που θα τις φιλοξενήσει και σύμφωνα με το απόσπασμα που είδαμε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου κου» έχει δημιουργηθεί μια κλίκα που δε ξέρουμε πως θα καταλήξει.

Η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ndrio , έχουν αράξει μακριά από τις υπόλοιπες υποψήφιες και έχουν απομονωθεί, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Όπως ακούσαμε σχολιάζουν τα υπόλοιπα κορίτσια και μάλλον δεν αρέσει σε πολλές αυτό.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποια είναι η κυρία του Next Top Model που έχει προκαλέσει χαμό στα social media;

Τα τρία κορίτσια έχουν κάνει το δικό τους παρεάκι, πριν ακόμη μπουν στο σπίτι και εννοείται πως αυτό σχολιάστηκε από τις άλλες παίκτριες.

Στο απόσπασμα που δημοσίευσε η εκπομπή, βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά την coach των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μέσα στο χώρο χρόνια και από πολλούς θεωρείται η ιδανική επιλογή.

Να σου θυμίσουμε, πως στο αποψινό επεισόδιο, κάποιες κοπέλες θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια της διότι δε θα μπουν στο σπίτι. Όλες οι υποψήφιες θα περάσουν από μια δοκιμασία, για να μπορέσει η κριτική επιτροπή να καταλήξει στην τελική 20άδα.

Δύσκολο το task που θα κληθεί να αναλάβει η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Άγγελο Μπράτη, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και Βίκυ Καγιά αλλά κάποιος πρέπει να κάνει τη σκληρή δουλειά.

Δες το σχετικό βίντεο:

Δες και αυτό: Next Top Model: Γνώρισε τα κορίτσια που ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;