Ελλάδα έχεις ταλέντο: Έκπληκτοι οι κριτές με συγκρότημα! Ο Λιανός τρελάθηκε! (video)
Οι κριτές του Ελλάδα έχεις ταλέντο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι!

Στο Ελλάδα έχεις ταλέντο είδαμε για μια ακόμη φορά το πάτημα ενός Golden Buzzer.

Οι κριτές του Ελλάδα έχεις ταλέντο έμειναν άφωνοι όταν ένα συγκρότημα τριών ανδρών από τη Νότια Αφρική ξεκίνησαν να τραγουδούν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που περίμεναν όλοι.

«Είναι η δεύτερη χρονιά μας εδώ και πιστεύω πως είναι μια από τις στιγμές που θα θυμόμαστε σαν μια μαγική στιγμή» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης είπε για τους τρεις άνδρες πως : «Είστε φοβερά ταλαντούχοι. Και πιστεύω πως έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Ελλάδα έχεις ταλέντο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✨Golden Buzzer✨ Ο @giorgoslianos.official έδωσε το τρίτο golden buzzer της σεζόν στους τρεις εντυπωσιακούς τενόρους, που γέμισαν το θέατρο με τις φωνές τους? #TalentoGR #SkaitvGR #Auditions #GoldenBuzzer @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελλάδα Έχεις Ταλέντο (@talentogr) στις

O Γιώργος Λιανός δε μπόρεσε να κρατηθεί και αμέσως έσπευσε στην κριτική επιτροπή και κάνοντας μια μικρή σύσκεψη με τους κριτές και πάτησε το Golden Buzzer, χαρίζοντας στο συγκρότημα την ευκαιρία να περάσει στους ημιτελικούς.

Το συγκρότημα μένει τους τελευταίους 6 μήνες στην Κρήτη και τραγουδά σε ξενοδοχεία. Το κοινό ενθουσιάστηκε και ζητούσε συνεχώς να πατηθεί το Golden Buzzer. Τελικά, ο Λιανός δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έτρεξε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του κοινού.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο Καπουτζίδης μίλησε για το bullying και θα σε βάλει σε σκέψεις! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;