Κι όμως! Αυτά τα σημεία του γυναικείου σώματος είναι άγνωστες ερωτογενείς ζώνες!
Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Τελικά το κεφάλαιο σεξ μπορεί να σε εκπλήσσει συνεχώς και υπάρχει ανεξάντλητο απόθεμα θεμάτων για έρευνα από τους ειδικούς.

Για παράδειγμα έρευνα απέδειξε πως στο γυναικείο σώμα υπάρχουν σημεία που αποτελούν άγνωστες ερωτογενείς ζώνες. Άκου τώρα… Εκεί που νόμιζες ότι τις είχες εξερευνήσει όλες… ΤΣΟΥΠ! Σκάνε τόσες καινούριες δυνατότητες. Τα σημεία αυτά σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πολύ ερωτικά και αξίζει να πειραματιστείτε γύρω από αυτά!

Για να δούμε όμως ποια είναι!

Ο λαιμός…with a twist

Είναι ένα πολύ αισθησιακό μέρος του σώματός μας. Αυτό το γνωρίζαμε. Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για προκαταρκτικά από έναν άνθρωπο που στέκεται πίσω σου, κάνοντάς σου μασάζ στους ώμους!

Πίσω από τα γόνατα

Μία από τις πιο παραμελημένες, σεξουαλικά θερμές, ζώνες του γυναικείου σώματος σύμφωνα με τον Δρ Krychman, ιατρικό διευθυντή της Σεξουαλικής Ιατρικής και εκτελεστικό διευθυντή του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στο Newport Beach της Καλιφόρνια. Το δέρμα πίσω από τα γόνατα είναι πολύ ευαίσθητο και ερωτογενές.

Οι κοιλιακοί

Ένα μασάζ στην κοιλιά μπορεί να είναι μια καταπληκτική ερωτική εμπειρία για τις γυναίκες, λέει η Amy Levine, ειδικός του σεξ στη Νέα Υόρκη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του SexEdSolutions.com

Ορίστε… Τώρα δε μένει μια δοκιμή για να σε πείσει!

Δες κι αυτό: Dirty talk πριν τον συναντήσεις; 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;