7 λόγοι για να αγαπήσεις τους εχθρούς σου
Βρε, μη σκας! Σε θέλουμε δυνατό!

Αγάπα τον εχθρό σου και έτσι θα καταφέρεις να γίνεις καλύτερος στη ζωή σου.

Μπορεί να σου φαίνεται βαριά η λέξη «εχθρός», αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να καταλάβεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν πάντα το καλό σου και σε βλέπουν τελείως ανταγωνιστικά, γιατί έχουν κόμπλεξ και δεν μπορούν να τα βρουν με τον εαυτό τους.

Αλλά εμείς δεν είμαστε έτσι! Σωστά;

Ένας εχθρός μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσει το όνομα  σου για να κάνει διάφορες κινήσεις, να μιλήσει άσχημα για εσένα και γενικά να σου φέρει αρκετή αρνητική ενέργεια στη ζωή σου.

Όμως, υπάρχουν κάποιοι λόγοι, τους οποίους πρέπει να σκέφτεσαι κάθε φορά που τους αντιμετωπίζεις και να μάθεις να αγαπάς τον εχθρό σου.

1.Μαθαίνεις πως να διαχειρίζεσαι το θυμό σου και πως να αντιμετωπίζεις καταστάσεις με ψυχραιμία και σύνεση.

2.Όσο και αν δεν το πιστεύεις, σου κάνει καλό αυτός ο ανταγωνισμός γιατί σε βελτιώνει και προσπαθείς περισσότερο για την επιτυχία.

3.Τα αρνητικά σχόλια μπορούν να σε κάνουν να πεισμώσεις και να διψάς ακόμη περισσότερο για την επιτυχία (άσε, που ανυπομονείς να τρίψεις στη μούρη κάποιον, αυτά που κατάφερες).

4.Μερικές φορές, οι εχθροί σου μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στην αντιμετώπιση ενός κινδύνου που μπορεί να βλάπτει και τους δυο.

5.Ένας εχθρός σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τη θετική πλευρά της ζωής και να μην είσαι μίζερος.

6.Αλήθεια, πιστεύεις πως το μίσος θα φτάσεις κάπου; Μόνο καταστροφικό μπορεί να είναι το μίσος, για αυτό το λόγο δεν υπάρχει νόημα να μην τον αγαπήσεις και αυτόν. Είμαστε μεγαλόψυχοι, αγάπη!

7.Μαθαίνεις να εκτιμάς την αγάπη περισσότερο. Άσε, που όταν καταλάβει πως εσύ το μόνο που θες είναι η ησυχία σου και να περνάς καλά στη ζωή, τότε θα σταματήσει να είναι εχθρός σου και μπορεί να θελήσει να γίνει φίλος.

Δες και αυτό: 7 συνήθειες που δε σου επιτρέπουν να ζήσεις τα όνειρα σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;