Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την Ιωάννα Μπέλλα και της πέταξε το γάντι

Από neolaia.gr Team 11 Οκτωβρίου 2018

How much is tooooo much, τελικά;

Η Ιωάννα Μπέλλα μπορεί να μη μπήκε στο σπίτι του Next Top Model, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Star Hellas 2018.

Το νεαρό μοντέλο δέχτηκε έντονη κριτική από τους κριτές του reality εξαιτίας κάποιων αισθητικών παρεμβάσεων που έχει κάνει στο πρόσωπο της και το σώμα της, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση.

Μετά την προβολή του επεισοδίου δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκριναν αυστηρά τη στάση των κριτών, και εδικά της Βίκυς Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για πρώτη φορά για την Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου κου» και εξήγησε γιατί απορρίφθηκε τελικά το νεαρό μοντέλο!

«Δε θεωρώ ότι την αδικήσαμε την Ιωάννα Μπέλλα. Είναι εκεί που πρέπει να είναι. Η Σταρ Ελλάς είναι μια ωραία γυναίκα. Στο Next Top Model και γενικά στο modeling πρέπει να είσαι ωραίο μοντέλο. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της βασίλισσας ομορφιάς και του μοντέλου. Ακούτε λίγο να μαθαίνετε. Η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε Σταρ Ελλάς και αυτό είναι που πρέπει να κάνει γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που όμως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και να κάνουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να της δώσουμε ένα χαμαιλεοντικό πρότυπο μοντέλου».

Δες και αυτό: Next Top Model: Γνώρισε τα κορίτσια που ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι!