Project Runway: Τι είναι το νέο reality που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας;
Το Project Runway θα ξεκινήσει και αναμένεται να δούμε πολλά!

To Project Runway αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του Open Tv.

Το reality μόδας έρχεται στην Ελλάδα και για πρώτη φορά θα δούμε Έλληνες σχεδιαστές να δημιουργούν κομμάτια αντάξια για να βρεθούν στην πασαρέλα.

Το Project Runway ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική τo 2004 και δημιουργήθηκε από τον παραγωγό, Eli Holzman. Η Heidi Klum είναι η παρουσιάστρια του show και στην κριτική επιτροπή του reality είδαμε την editor-in-chief του Elle, Nina Garcia, τον Michael Kors ( μέχρι τη 10η σεζόν) και τον Zac Posen που πήρε τη θέση του Kors.

Στο σπίτι του Project Runway μπαίνουν σχεδιαστές που έχουν ως στόχο να κατακτήσουν μια θέση στη μόδα και κάθε εβδομάδα καλούνται να δημιουργήσουν κομμάτια που αφορούν στα πάντα. Παίρνουν μέρες σε δοκιμασίες και μέσα από αυτές προσπαθούν να αναδείξουν το σχεδιαστικό ταλέντο τους, το τρόπο που ράβουν αλλά και την αισθητική τους. Οι σχεδιαστές που μένουν μέχρι τέλους σχεδιάζουν μια ολόκληρη κολεξιόν και τη δείχνουν στην Εβδομάδα Μόδας.

Στην Αμερική έχουν προβληθεί 16 σεζόν και ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα προχωρήσει το realiti, καθώς η Heidi Klum και ο μέντορας των σχεδιαστών, Tim Gunn, δε θα συνεχίσουν.

Χώρες όπως η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βιετνάμ, η Αυστραλία και άλλες πολλές προβάλει το συγκεκριμένο project και τώρα είναι η σειρά της Ελλάδας να αναδείξει μέσω της τηλεόρασης πολλούς Έλληνες σχεδιαστές.

Στο ελληνικό reality θα δούμε Έλληνες σχεδιαστές που ίσως να μην είναι τόσο γνωστά τα ονόματα τους στο ευρύ κοινό, αλλά όσοι ασχολούνται ενεργά με τη μόδα τους γνωρίζουν πολύ καλά.

Στο ελληνικό Project Runway, παρουσιάστρια θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή ενώ στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν οι : Ρούλα Ρέβη, Δημήτρης Πέτρου ,Μιχάλης Πάντος.

Δες το trailer του ελληνικού Project Runway:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;