Next Top Model: Η Καγιά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξεσπά κατά παίκτριας! (video)
Την αποκάλεσε άψυχη και αδιάφορη αλλά μπήκε στο σπίτι του Next Top Model.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model είδαμε πολλά!

Οι υποψήφιες του Next Top Model περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια και ήταν εκθαμβωτικές. Οι κριτές της παρακολούθησαν και έπειτα κλήθηκαν να αποφασίσουν ποια θα είναι τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι του Next Top Model. Η απόφαση των κριτών ήταν αρκετά δύσκολη και προσπάθησαν να ξεχωρίσουν τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι, κρίνοντας τη συνολική του εμφάνιση και τον τρόπο που περπάτησαν στην πασαρέλα.

Η Βίκυ Καγιά δε μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό της απέναντι σε μια από τις υποψήφιες και της μίλησε με έντονο ύφος αλλά και λέξεις που κάποιος θα μπορούσε να τις θεωρήσει προσβλητικές!

Συγκεκριμένα της είπε:

«Όχι δεν μιλάς, δεν υπάρχει καμία έκφραση, δεν σηκώνεται φρύδι. Δεν καταλαβαίνουμε ποια είσαι. Είσαι άψυχη, αδιάφορη, σαν να μην σε ενδιαφέρει και να μην σε αφορά το ότι είσαι εδώ. Και εμένα προσωπικά αυτό με προσβάλει γιατί υποτίθεται ότι είμαστε συνάδελφοι. Και δεν είναι δυνατόν ένα κορίτσι το οποίο ασχολείται με το μόντελινγκ σοβαρά να έχει αυτή την εμφάνιση χθες στον Βασίλη Ζούλια και αυτή την εμφάνιση στη φωτογράφιση. Και αν ήμουν μπούκερ σου θα έκανα τεράστια φασαρία».

Η Βίκυ Καγιά μίλησε με σκληρά λόγια και ξέσπασε, αλλά τελικά η νεαρή κοπέλα πέρασε στο σπίτι και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί από εδώ και έπειτα.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Αυτή η κοπέλα πήγε, πήρε 4 «ναι», αλλά δε θα τη δούμε ΠΟΤΕ στην τηλεόραση! (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;