10 ταξιδιωτικά λάθη που κάνουμε και πρέπει να αποφεύγουμε!
Όλοι κάνουμε ταξιδιωτικά λάθη! Αλλά πρέπει να τα σταματήσουμε!

Τα ταξιδιωτικά λάθη είναι συχνά και δεν είμαστε λίγοι εμείς που έχουμε βρεθεί στο αεροδρόμιο ουρλιάζοντας από μέσα μας για πράγματα που μπορεί να ξεχάσαμε.

Κάνουμε συχνά ταξιδιωτικά λάθη και ο λόγος είναι γιατί πιεζόμαστε και προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα. Ειδικά, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά για δουλειά είναι επιρρεπείς σε αυτά τ λάθη! Τι να κάνουν οι άμοιροι! Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι έχουν!

Αυτά είναι τα ταξιδιωτικά λάθη που κάνουμε και πρέπει να τα αποφεύγουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο:

1.Ξεχνάμε τους φορτιστές μας στην πρίζα επειδή φορτίζουμε αποβραδίς και ξαφνικά βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο χωρίς φορτιστή. Τελικά αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε φορτιστή και προσθέτουμε και άλλα έξοδα στη λίστα μας.

2.Δεν παίρνουμε μαζί μας κάποιο μαξιλαράκι για τον αυχένα μας, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε στο αεροπλάνο και να ξυπνάμε με πόνους.

3.Παίρνουμε μαύρη βαλίτσα και μετά ψαχνόμαστε. Όλοι παίρνουν μαύρη βαλίτσα και μόλις γίνει η αποβίβαση κοιταζόμαστε μεταξύ μας για να μη γίνει κάποιο λάθος. Πάρε ένα άλλο χρώμα για να μη ψάχνεσαι.

4.Πετάμε τα παπούτσια μας μέσα στη βαλίτσα και ξεχνάμε πως ακουμπούν τα καθαρά ρούχα. Ας τα βάλουμε, λοιπόν, μέσα σε σακούλες.

5.Δεν κάνουμε on line check in και ψαχνόμαστε μέσα στο αεροδρόμιο.

6.Κλείνουμε εισιτήρια και από τη βιασύνη μας δεν κοιτάμε την ημερομηνία επιστροφής (μη γελάς, το έχω πάθει). Μερικές φορές είναι καλό να υπάρχει στο εισιτήριο η δυνατότητα να αλλάξεις τις ημερομηνίες σου, και ας κοστίζει λίγο παραπάνω.

7.Ξεχνάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι νερό μαζί μας για την πτήση.

8.Ξεχνάμε να πάρουμε τσίχλες ή καραμέλες. Είναι ιδανικά πράγματα για όλους όσους έχουν πρόβλημα με τα αυτιά τους κατά την απογείωση.

9.Αργούμε να εμφανιστούμε στο αεροδρόμιο και το boarding μπορεί να έχει κλείσει. Να κοιτάς πάντα τις ώρες που πρέπει να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο.

10.Γεμίζουμε το carry οn μας και δε χωράει στα ντουλάπια που υπάρχουν στο αεροπλάνο. Αν έχεις παραπάνω πράγματα που χρειάζεσαι μαζί σου, πάρε βαλίτσα. Μην μπουκώνεις τα ντουλάπια!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;