Φοιτητικό σπίτι: 7 τρόποι για να φανεί ο ενήλικος εαυτός σου μέσα από τη διακόσμηση
Μεγάλωσες πια και το φοιτητικό σπίτι πρέπει να αντικατοπτρίζει τη νέα σου ζωή!

Πολλές φορές το φοιτητικό σπίτι φαίνεται σαν ένας χώρος όπου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια και όχι σαν το διαμέρισμα ενός ενήλικα.

Το φοιτητικό σπίτι δεν θα γίνει ποτέ μονόπλευρο και όλοι οι φοιτητές προχωρούν κατά καιρούς σε αλλαγές που θέλουν, γιατί βαριούνται. Εδώ που τα λέμε, καλά κάνουν γιατί οι αλλαγές κάνουν καλό και στη ψυχολογία.

Ως φοιτητής θέλεις να δείξεις πως ο ενήλικος εαυτός σου είναι αυτός που κάνει κουμάντο, και μπορείς να ξεκινήσεις εύκολα από το σπίτι σου και τη διακόσμηση του.

Αυτοί είναι οι τρόποι:

1.Πάρε ένα χαλί.

Το χαλί θα δώσει στο σαλόνι σου έναν άλλο «αέρα» και θα φαίνεται πιο όμορφο. Μάλιστα, μπορείς να πάρεις και κάποιες παντόφλες για να βγάζουν οι καλεσμένοι σου τα παπούτσια τους προτού πατήσουν το χαλί. Πόσο grown uo attitude,ε;

2.Χρησιμοποίησε ένα trailer ως μπαρ!

Υπάρχουν πολλά «καρότσια»(trailer)  που είναι ιδανικά για να βάζεις τα ποτά σου και διάφορα αντικείμενα. Διάλεξε ένα μίνιμαλ καρότσι ή φτιάξε ένα μόνος σου και τοποθέτησε vintage ποτήρια για να δώσεις μια άλλη αίσθηση. Θα αισθανθείς σαν τον James Bond.

3.Διάλεξε μονοχρωμία στους πίνακες σου.

Βασικά, πάρε κορνίζες σε ένα χρώμα και δώσε την αίσθηση του μινιμαλισμού. Το λευκό χρώμα είναι ιδανική λύση και μέσα σε αυτές βάλε εικόνες της φύσης.

4.Φυτά.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου θα σε κάνουν αμέσως να αισθανθείς πως μεγαλώνει , γιατί χρειάζονται φροντίδα. Διάλεξε κάποιες μικρές γλάστρες σε μαύρο και λευκό και τοποθέτησε καταπράσινα φυτά για να δώσεις μια όμορφη νότα στο χώρο σου.

5.Μαξιλάρια.

Πολλά μαξιλάρια. Μην τσιγκουνευτείς τα μαξιλάρια του καναπέ. Θέλεις να φαίνεται γεμάτος ο καναπές σου και να έχει εντυπωσιακά χρώματα πάνω.

6.Τραπεζάκι με επιτραπέζιο λαμπατέρ.

Είναι πολύ σικ και δίνει κύρος για κάποιον λόγο. Τοποθέτησε το δίπλα στον καναπέ, διάλεξε ένα μίνιμαλ λαμπατέρ και βάλε και ένα βιβλίο δίπλα.

7.Βιβλιοθήκη.

Οκ, είναι ένα έπιπλο για βιβλία αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να έχει στιλ και ανάλογο ύφος. Βάλε κάποια αντικείμενα ανάμεσα στα βιβλία όπως μεγάλα γράμματα ή κορνίζες.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 7 ιδέες για να μεταμορφώσεις καθημερινά αντικείμενα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;