Next Top Model: Η Καγιά έξαλλη με παίκτρια και οι υποψήφιες βγάζουν νύχια για τα ρούχα!
Πόσο πολύ το θέλουν τελικά τα κορίτσια του Next Top Model;

Περιμένουμε σήμερα το 6ο επεισόδιο του Next Top Model με αγωνία, καθώς φαίνεται πως θα γίνουν πολλά.

Σύμφωνα, με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου κου» τα κορίτσια του Next Top Model έχουν άγριες διαθέσεις και κάνουν ότι μπορούν για να ξεχωρίσουν.

Όπως είδαμε σε σχετικό βίντεο της εκπομπής, μια παίκτρια ανέφερε πως μια άλλη παίκτρια ποδοπατήθηκε και τη χτύπησαν με σκοπό να πάρουν οι άλλες κοπέλες πιο γρήγορα από τον καλόγερο ρούχα με σκοπό να φωτογραφηθούν. Μάλλον, τα κορίτσια δε βλέπουν μπροστά τους και δεν υπολογίζουν καλά τις κινήσεις τους.

Η art director που έβαλε τα κορίτσια να διαλέξουν ρούχα είπε:

«Η Βίκυ σας είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να πάρετε από μία κρεμάστρα η καθεμιά. Κάποιοι σηκώσατε ολόκληρο τον καλόγερο. Δεν είναι ψώνια. Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο».

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να δασκαλέψει μια από τις κοπέλες στο κομμάτι της φωτογράφισης αλλά φάνηκε τρομερά εκνευρισμένη με τη νεαρή, καθώς δεν μπορούσε να αποδώσει. Προσπάθησε να της δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και συμβουλές αλλά μάλλον δεν τα πήγε πολύ καλά.

Το trailer πάντως, φανέρωσε την ακόμη πιο σκληρή πλευρά των κριτών και τα κορίτσια δε θα περάσουν εύκολες δοκιμασίες μέχρι να μπουν στο σπίτι του Next Top Model.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: Next Top Model: Αυτή η κοπέλα πήγε, πήρε 4 «ναι», αλλά δε θα τη δούμε ΠΟΤΕ στην τηλεόραση! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;