Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 8-15 Οκτωβρίου - Νέα Σελήνη στον Ζυγό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα για το κάθε ζώδιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 8-15 Οκτωβρίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό – σε ρυθμούς πάθους και έντασης

Από την Λίλιαν Σίμου

Ένα νέο φεγγάρι έχουμε αυτή την εβδομάδα, σχηματίζεται συγκεκριμένα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 6.48 πμ.

Είναι ένα φεγγάρι στα μέσα της διαδρομής του Ήλιου στον Ζυγό, συγκεκριμένα στην 15η μοίρα 48’.

Αν και ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, της αισθητικής και της εξισορρόπησης, η Νέα Σελήνη περιέχει μεν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι μόνο αυτά.

Οι συνδυασμοί της με τους πλανήτες της ημέρας, είναι δύσκολοι.

Έχει μία όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Υποβόσκει η θλίψη, η απογοήτευση, η προδοσία, η εξαπάτηση, η δολιότητα και το νέο φεγγάρι φέρνει από το παρελθόν μνήμες αυτών των θολών χαρακτηριστικών. Οι μνήμες προκαλούν παροδική σύγχυση, αβεβαιότητα και δυσκολία αποφάσεων,

Ωστόσο, το τετράγωνο του Πλούτωνα προς το νέο φεγγάρι, είναι η πυροδότηση της αντίδρασης σε ό,τι μας πιέζει και μας βαραίνει.

Ο Πλούτωνας προσδίδει περισσότερο μία απόχρωση του Σκορπιού στη Νέα Σελήνη. Θα νιώθουμε την ανάγκη να παλέψουμε για τις ισορροπίες μας, το δίκαιο, την αρμονία, την ομορφιά της ζωής. Να απομακρύνουμε την πλάνη και το ψέμα. Να αντιδράσουμε άμεσα, παρορμητικά και μαχητικά.

Η έλλειψη ισορροπίας στις συνεργασίες, στις σχέσεις και στην σχέση προς τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι απόρροια είτε υπόγειων κινήσεων, είτε παθών και χειραγώγησης. Όπως και να έχει, χρειάζεται άμεση αντίδραση από μέρους μας.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε αδυναμία στον Σκορπιό (ξανά η Πλουτώνια παρουσία) και σε ανάδρομη κίνηση, όπως έχουμε αναφέρει.
Κατά συνέπεια, είναι η εποχή όπου θα πρέπει να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος, προκειμένου να προχωρήσουμε σωστά από τώρα και στο εξής.

Η Αφροδίτη με τον Άρη στον Υδροχόο, βρίσκεται σε τετράγωνο, επομένως σε μία σχέση έντασης και διάλυσης σχέσεων. Είναι πολύ πιθανόν, ανάλογα με τα ατομικά μας χαρακτηριστικά, να γίνουν σημαντικές τομές, ριζικές και αμετάκλητες, αν και η Αφροδίτη ως ανάδρομη, δίνει ένα περιθώριο διορθωτικών κινήσεων.

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, ο ωροσκόπος και ο Ερμής είναι επίσης στον Ζυγό, επομένως το θέμα της ποιοτικής εναρμόνισης της ζωής μας με το περιβάλλον, φαίνεται να έχει πρωτεύουσα σημασία.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Νέας Σελήνης περιγράφει την μετάβαση σε μία αποκάλυψη, όπου υπάρχει η δύναμη της αναδόμησης, μετά από μία αποδόμηση. Υπάρχει η διέγερση για να φθάσουμε στην πληρότητα μέσω του έργου μας. Και ανταποκρινόμαστε με χαρά στην απαραίτητη προσπάθεια προκειμένου να το πετύχουμε.

Πιστεύω με τους υπόλοιπους συνδυασμούς, ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της Νέας Σελήνης!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.

Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.

Λόγω του ότι η ατομικότητα είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.

Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας, μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεκπλήρωτες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και επιθυμιών που δεν έχουν εκδηλωθεί.

Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε αρνητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν.

Θα βοηθηθείτε με την σχολαστική και προσεκτική προσέγγιση των σχέσεων και κάθε νέας γνωριμίας. Αν και είστε προσγειωμένοι, υπάρχει μία έκπληξη που ταράζει την ισορροπία της εποχής.

Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει ανατροπή στη ζωή σας και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση.

Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία κατάλληλη περίοδος για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, ζεστή συντροφιά και ανταλλαγή απόψεων. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό.

Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα.

Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, απρόοπτα. Συνήθως κρύβεται ένας ανταγωνισμός σ’ αυτό τον τομέα. Θα έρθουν όμως νέα πρόσωπα στη ζωή σας και γι αυτό μην απογοητεύεστε.

Στο τέλος θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.

Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ευγενικού χαρακτήρα, επομένως θα φέρει σταδιακά άτομα που θα σας έχουν εμπιστοσύνη.

Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Το άγχος για μία οικογενειακή σας υπόθεση, κουράζει, αλλά με υπομονή και ευελιξία πολλά παράπονα και αδυναμίες στις σχέσεις θα ξεπεραστούν. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;