Είναι οι άνδρες με υψηλότερο IQ οι πιο πιστοί στις σχέσεις;
Να τι λέει σχετική έρευνα!

Κι όμως, ήρθε η ώρα να καταρριφθούν όλα τα στερεότυπα που ήθελαν τον άνδρα με τις πολλές παράλληλες σχέσεις, μάγκα και νταή στις παρέες του. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης για εκείνη τη σελίδα στο Facebook (που με κάποιο μαγικό τρόπο είχαμε καταλήξει όλοι να έχουμε κάνει like, άνδρες- γυναίκες), “Η απιστία δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση”.

Η βρετανική έρευνα που μελέτησε τη συμπεριφορά πολλών ζευγαριών από την Αμερική κυρίως (υποθέτω επειδή εκεί συνυπάρχουν άνθρωποι από πολλές διαφορετικές κουλτούρες), κατέληξε στον πανηγυρικό συμπέρασμα πως οι άνδρες που επιλέγουν μία σύντροφο και παραμένουν αφοσιωμένοι σε αυτήν, δεν την απατούν και αντιστέκονται στους “πειρασμούς” που μπορεί να βρεθούν στο διάβα τους, έχουν υψηλότερο IQ.

Γιατί με ρωτάς; Θα σου απαντήσει η επιστήμη. Το συμπέρασμα της έρευνας ήταν πως η σεξουαλική αποκλειστικότητα αποτελεί εξελικτικό κατόρθωμα για τους άνδρες, σύμφωνα με τους ειδικούς μελετητές. Έτσι, όσοι είναι αρκετά ευφυείς μπορούν να συγκρατήσουν τις αρχέγονες ορμές τους, παραμένοντας σταθεροί σε ένα ταίρι.

Αντίθετα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, Satoshi Kanazawa, οι άνδρες που απατούν τη σύντροφό τους δεν έχουν υψηλό IQ και δεν μπορούν να ακολουθήσουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους στο πέρασμα των αιώνων.

Παιδιά, τα λέει η επιστήμη!

Δες κι αυτό: 10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες για τους άνδρες τους κι εκείνοι εύχονται να τα σταματήσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;