5 συμβουλές που σου έδωσε ο μπαμπάς σου και είχε δίκιο!
Δυστυχώς οι μπαμπάδες σπάνια έχουν άδικο. Και λέω δυστυχώς, γιατί συνήθως δεν τους ακούμε...

Δεν πίστευα ποτέ πως θα έρθει η στιγμή που θα μιλάω σαν τον μπαμπά μου, ή ότι σε τόσο σύντομο διάστημα μετά τη είσοδο μου στην ενήλικη ζωή, θα έδινα στους “νεότερούς” μου τις ίδιες συμβουλές που μου έδινε εκείνος πριν από μόλις 6-7 χρόνια (κι εγώ τον αγνοούσα γιατί νόμιζα πως ήξερα καλύτερα).

Well, guess what… Κατά 90% των περιπτώσεων, ο μπαμπάς σου έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει κι ας μοιάζουν οι συμβουλές του κάπως γραφικές. Θα στις πω κι εγώ λοιπόν, μπας κι ακούσεις!

1. Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα πιο ωραία χρόνια

Μπορεί να μην είναι τα πιο “άνετα” σε οικονομικό πλαίσιο, αλλά πενία τέχνας κατεργάζεται και γενικότερα ένας φοιτητής δε χρειάζεται και τόσα πολλά για να είναι χαρούμενος.

Δεν έχεις ιδέα πόσες υποχρεώσεις θα σκάσουν ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ τη σχολή σου, που θα κάνουν τα άγχη της φοιτητικής ζωής να φαντάζουν αστεία!

2. Κάνε ταξίδια

Πότε πιστεύεις πως θα έχεις την ευκαιρία να πεις “θέλω να πάω ταξίδι” και να έχεις φύγει την επόμενη εβδομάδα ή και την επόμενη μέρα; Όταν θα δουλεύεις και θα έχεις 20 μέρες συνολικά άδεια τον χρόνο;

Για τα ταξίδια που θα κάνεις ως φοιτητής θα συζητάς σε όλη σου τη ζωή. Φρόντισε να μην τα χάσεις!

3. Μάθε ξένες γλώσσες

Και πάλι θα σου πω για τον διαθέσιμο χρόνο σου… Έχεις ΠΟΛΥ! Φρόντισε να τον αξιοποιήσεις και με κάτι άλλο πέρα από ξενύχτια (που εννοείται χρειάζονται). Για παράδειγμα μπορείς να “επενδύσεις” στο να τελειοποιήσεις τις ξένες γλώσσες που ξέρεις ή να μάθεις μία καινούρια.

Θα με θυμηθείς ότι θα ετοιμάζεις το βιογραφικό σου για να βρεις την πρώτη σου δουλειά…

4. Κάνε πράγματα Δευτέρα-Τρίτη πρωί

Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργη συμβουλή και πιθανότατα ο μπαμπάς σου να στην διατύπωσε κάπως αλλιώς… ΑΛΛΑ! Ποτέ ξανά στη ζωή σου δε θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα Δευτέρες και Τρίτες το πρωί με τόση άνεση.

Αυτές οι δύο μέρες είναι για παράδειγμα οι καλύτερες μέρες για ψώνια. Όλοι είναι στις δουλειές τους και εσύ έχεις όλη την άνεση να κατέβεις στα μαγαζιά και να βρεις όλες τις καινούριες παραλαβές χωρίς να στριμώχνεσαι.

Ή να πας για έναν τέλειο καφέ με απόλυτη ηρεμία… (Δεν ξέρεις πόσο μου έχει λείψει)

5. Μην αφήνεις χρωστούμενα

Τώρα σίγουρα νιώθεις ότι ακούς τον μπαμπά σου! Και σε μενα πάντα την έσπαγε αυτή η συμβουλή αλλά είναι απόλυτα σωστή!

Το μόνο σοβαρό άγχος που θα έχεις ως φοιτητής, είναι τα μαθήματα που πέρασες, ή δεν πέρασες. Η εξεταστική του Σεπτέμβριου έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά αποτυχίας και είναι γενικά ότι χειρότερο υπάρχει. Οπότε… αχρείαστη να ‘ναι!

Δες κι αυτό: 15 ταιριαστά μπλουζάκια που δεν θα πιστεύεις πόσο έξυπνα είναι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;