5 ιστορίες γνωστών ανθρώπων που αποτελούν έμπνευση για όλους
Οι ιστορίες τους, σου δίνουν δύναμη για να συνεχίσεις και να δεις τη ζωή αλλιώς!

Μπορεί η φράση «Μην το βάζεις κάτω» να σου φαίνεται τελείως κλισέ, αλλά έχει νόημα και υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά προσπαθούν να την κάνουν moto τους και να συνεχίσουν δυνατά στη ζωή.

Σύμφωνα με πολλές έρευνες που έχουν γίνει μέσα στα χρόνια, η ψυχική μας κατάσταση και ο τρόπος που σκεφτόμαστε, συμβάλλουν σημαντικά στην καλυτέρευση της ζωής μας.

Αυτές είναι οι ιστορίες 5 γνωστών ανθρώπων που κατάφεραν μέσα από τις δυσκολίες να βγουν νικητές και πλέον τους ξέρει όλος ο πλανήτης!

1.Stephen King

Ο γνωστός συγγραφέας των μυθιστορημάτων που διαβάζει όλος ο πλανήτης έχει περάσει δύσκολα. Όταν ξεκίνησε να γράφει ήταν άφραγκος και έμενε σε ένα τροχόσπιτο με τη σύζυγο του – επίσης συγγραφέας- και έκαναν πολλές δουλειές για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους. Ο συγγραφέας είχε λάβει πολλά γράμματα απόρριψης από εκδοτικούς οίκους. Συνολικά είχε λάβει 60 γράμματα που τον απέρριπταν μέχρι που δημοσίευσε την πρώτη του ιστορία, «The Glass Floor »για 35 δολάρια. Μετά από τρομερή προσπάθεια και επιμονή κατάφερε να δημιουργήσει το όνομα στο χώρο και πλέον η επιτυχία δε βρίσκεται σε αναμονή.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;